promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger annyira utálja ezt a filmjét, hogy a családját is ezzel bünteti
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger a saját családját is ezzel a filmjével kínozza.

Nincs olyan színész a világon, aki mindig csak tökéletes filmekben vállalt volna szerepet. Néhány hollywoodi sztár korábban már felvállalta, hogy van néhány olyan filmje, amit utólag már megbánt, és biztos, hogy ma már nem mondana rá igent. Sylvester Stallone és Robert de Niro is elárulta, melyik volt az a filmje, amit a mai napig tiszta szívből utál, és Arnold Schwarzenegger is megosztotta a rajongókkal, melyik produkcióját tekinti karrierje mélypontjának.

Mondani sem kell, hogy egy olyan filmről van szó, amit Magyarországon is nagyon szeretnek a rajongók, de Schwarzi annyira gyűlöli, hogy a gyerekeit is ezzel büntette annak idején.

1985-ben, vagyis majdnem 40 éve mutatták be a Vörös Szonja című filmet, amiben Arnold Schwarzenegger mellett Sylvester Stallone egykori felesége, Brigitte Nielsen játszotta a főszerepet. A párosról korábban kiderült, hogy a forgatás alatt titkos viszonyt folytattak, mely során a létező összes szexpózt kipróbálták; minden bizonnyal ez játszhatott közre abban, hogy Stallone nem igen szimpatizált Schwarzeneggerrel.

A Vörös Szonja nem a színész legalacsonyabbra értékelt filmje, mégis ezt tartja karrierje mélypontjának a világsztár. Arnold Schwarzenegger annyira utálja ezt az alkotását, hogy annak idején a gyerekeit ezzel is büntette.

„Amikor a gyerekeim nem tudnak viselkedni, csak elküldöm őket a szobájukba, és megnézetem velük tízszer a Vörös Szonját. Örökre megtanulják a leckét”

- idézi a Fandomwire a Terminátort.

Emlékeztek még a Vörös Szonja eredeti szinkronos verziójára? Nosztalgiázzatok kicsit!


Rajongó legyen a talpán, aki meg tudná mondani, hogy Arnold Schwarzenegger mikor csinált utoljára jó filmet; az elmúlt években nem nagyon brillírozott egyik produkciójában sem - legyen szó  akár A Sárkánypecsét rejtélyéről, a Terminátor: Sötét végzet-ről, a Fubar-ról, vagy a Superhero Kindergarten-ről.

A most 76 éves akciósztár nemrég a Lidl reklámfilmjében is szerepet vállalt, amit a magyar televíziós csatornák reklámblokkjaiban is láthatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás