promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert De Niro egyetlen filmje miatt szégyelli magát, azóta is bánja, hogy megcsinálta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert De Niro csak egy filmjét bánta meg, de meg fogsz lepődni, melyiket.

Robert De Niro öregkorára elért arra a pontra, amikor azt mondta, neki már semmit és senkinek sem kell bizonyítania, nyugodtan bevállalhat olyan filmeket is, amikkel nevetségessé teheti magát. Az elmúlt években egymást követték az olyan vígjátékok, mint a Nagyfater elszabadul, az Apádra ütök, a Nagypapa hadművelet, vagy A kezdő.

Természetesen a 2023-as év sem telhet el anélkül, hogy Robert De Niro ne rúgjon egyet bele saját karrierjébe, május 25-én kerül a magyar mozikba az Ürömapám, amiben a kétszeres Oscar-díjas színész Amerika egyik legmenőbb komikusával, Sebastian Maniscalcóval egyesíti erejét.

Ez a film egy Sebastian nevű férfira koncentrál, akit menyasszonya meggyőz, hogy a július 4-ei nemzeti ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját a nő szupergazdag rokonságához a hétvégére. Sebastian, ha visszakozva is, de elfogadja az ajánlatot, de arra egyikük sem számít, hogy a különböző vérmérsékletek ütközése olyan kaotikus eseményláncolatot indít el, ami után kő kövön nem marad.

Természetesen Robert De Niro nem csak ilyen olcsó filmekhez adja a nevét, itt volt nekünk a közelmúltban például a Joker, A Gucci-ház, vagy Az ír, és idén érkezik az év egyik legvártabb filmje, Martin Scorsese Megfojtott virágok című alkotása, amiben olyan hollywoodi nagyágyúk játszanak De Niro mellett, mint Leonardo DiCaprio, Brendan Fraser, és Lily Gladstone.

A 3,5 órás modern westerntörténet alapját egy nem fikciós társadalmi-bűnügy könyv adta, amit David Grann írt. Ebben egy szörnyű történet bontakozik ki, ami az 1920-as évekbe kalauzol el: hatalmas olajmennyiséget találnak az oklahomai indiántörzs, az oszázsok földjén, ezért művelésre alkalmatlannak nyilvánítják azért, hogy a területet megszállhassák a vállalkozók, akik az őslakosokból akarnak meggazdagodni. Ebbe az ügybe az akkoriban formálódó FBI is beszállt, miután több indiánt is meggyilkoltak.

A Megfojtott virágok premierjéig még október 19-ig várnunk kell, de nemrég jelent meg az előzetese, ami egy hamisítatlan Scorsese-remekművet ígér.

A hollywoodi színészeket többször is faggatták már arról, hogy melyik filmjüket szeretik a legjobban, illetve hogy van-e olyan produkció, amit már megbántak. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone korábban beszélt már arról, hogy melyik az az egy filmjük, amit ezerszer is megbántak, és Robert De Niro is megnevezte már azt az egy alkotást, amit miatt a mai napig szégyelli magát.

Hihetetlen, de nem egy vígjátékot érez karrierje mélypontjának; meglepő, de pont egy olyan filmről van szó, amiben együtt játszott Al Pacinóval. Ez a bizonyos film nem A keresztapa 2. része, nem Az ír, de még csak nem is a Szemtől szemben, hanem A törvény gyilkosa.

Ezt a sablonos, értékelhetetlen zsaruthrillert a Sült, zöld paradicsom rendezője követte el, és Robert De Niro már az olaszországi premieren szembesült azzal, hogy milyen pocsék filmhez adta a nevét.

„Nagyszerű ez a fogadtatás, de mi lenne, ha legközelebb valami olyasmit csinálnánk együtt, amivel tényleg kiérdemeljük, amire mi is büszkék lehetünk? Szóval a következő közös filmünk legyen olyan, amivel mi is elégedettek vagyunk!”

- mondta De Niro a díszbemutatón Pacinónak.

Ha szeretnéd próbára tenni magad Robert De Niro filmjeivel, akkor izgalmas kvízünkkel megteheted:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás