promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Robert De Niro filmjeit egyetlen képkockáról? Igazi legendának kell lenned a 10/10-hez
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert De Niro rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Hollywoodban ha véletlenszerűen megkérdezünk egy színészt, hogy ki a példaképe, akkor jó eséllyel egyből azt fogja mondani, hogy Robert De Niro. A világsztárt Magyarországon is rengetegen szeretik, hiszen az utóbbi évtizedekben egészen zseniális alakításokat, illetve fantasztikus filmeket hozott nekünk – nem csoda, hogy már 2 Oscar-díja is van, ráadásul jelenleg is aktívan színészkedik.

Robert De Niro szinte minden létező műfajban bizonyította már a tehetségét, talán nincs is nála sokoldalúbb, jobb színész a világon. Nem hiába emlegetik őt folyton a legnagyobbak között, hiszen mindig elképesztő, amit művel, egyszerűen öröm nézni, amit a nagyvásznon alkot már sok-sok évtizede – itthon is rengetegen kívülről fújják a filmjeit, annyira ikonikus emberről van szó.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Robert De Niro filmről van szó?

Ha érdekel a válasz, akkor ez az izgalmas, képes kvíz tökéletes lesz ahhoz, hogy teszteld a tudásod – de nem lesz egyszerű dolgod, akármennyire is nagy Robert De Niro rajongónak gondolod magad, nehéz lesz elérni a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Sok sikert kívánunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás