promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Schwarzenegger régi szeretője: az összes szexpózt kipróbálták
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen a Vörös Szonja című filmben / canalplus.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brigitte Nielsen elég pikáns dolgokat árult el az Arnold Schwarzeneggerrel folytatott viszonyáról, és többek között az is kiderült, hogy vele csalta Sylvester Stallone-t.

1985-ben mutatták be a Vörös Szonja című fantasy filmet, amiben a kigyúrt, félmeztelen Arnold Schwarzenegger mellett a Rocky IV-ből ismert dán szépség, Brigitte Nielsen volt a főszereplő. Az alkotást ugyan vegyes kritikák fogadták, de végül kiderült, hogy a munkálatok viszont elég jó hangulatban teltek, ugyanis a két sztár forró viszonyt folytatott annak ellenére, hogy a színésznő éppen Sylvester Stallone párja volt.

A Mirror írása alapján Brigitte Nielsen könyvéből kiderült, hogy az egykori modell a Vörös Szonja forgatásán folyamatosan kívánta a barbárként feszítő Arnie-t, ez pedig végül egy titkos, vad románcba torkollott, ami közben a létező összes szexpózt kipróbálták, és egyáltalán nem voltak gátlásaik.

A dolog csak később derült ki, Schwarzenegger pedig elmondta, hogy ez a megcsalás hozta ki belőle azt, hogy elvegye feleségül akkori kedvesét, Maria Shrivert, hiszen itt vált világossá számára, hogy ő élete szerelme.

Brigitte Nielsen 1985-ben mondott igent Sly-nak, akiről köztudott, hogy sokáig gyűlölte Arnoldot – ezek alapján pedig valószínűleg pontosan emiatt, hiszen jó eséllyel hamar rájött barátnője félrelépésére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás