promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Schwarzenegger régi szeretője: az összes szexpózt kipróbálták

Kitálalt Schwarzenegger régi szeretője: az összes szexpózt kipróbálták

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brigitte Nielsen elég pikáns dolgokat árult el az Arnold Schwarzeneggerrel folytatott viszonyáról, és többek között az is kiderült, hogy vele csalta Sylvester Stallone-t.

1985-ben mutatták be a Vörös Szonja című fantasy filmet, amiben a kigyúrt, félmeztelen Arnold Schwarzenegger mellett a Rocky IV-ből ismert dán szépség, Brigitte Nielsen volt a főszereplő. Az alkotást ugyan vegyes kritikák fogadták, de végül kiderült, hogy a munkálatok viszont elég jó hangulatban teltek, ugyanis a két sztár forró viszonyt folytatott annak ellenére, hogy a színésznő éppen Sylvester Stallone párja volt.

A Mirror írása alapján Brigitte Nielsen könyvéből kiderült, hogy az egykori modell a Vörös Szonja forgatásán folyamatosan kívánta a barbárként feszítő Arnie-t, ez pedig végül egy titkos, vad románcba torkollott, ami közben a létező összes szexpózt kipróbálták, és egyáltalán nem voltak gátlásaik.

A dolog csak később derült ki, Schwarzenegger pedig elmondta, hogy ez a megcsalás hozta ki belőle azt, hogy elvegye feleségül akkori kedvesét, Maria Shrivert, hiszen itt vált világossá számára, hogy ő élete szerelme.

Brigitte Nielsen 1985-ben mondott igent Sly-nak, akiről köztudott, hogy sokáig gyűlölte Arnoldot – ezek alapján pedig valószínűleg pontosan emiatt, hiszen jó eséllyel hamar rájött barátnője félrelépésére.

Borítókép:  Arnold Schwarzenegger és Brigitte Nielsen a Vörös Szonja című filmben / canalplus.com

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás