promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Elképesztő dolgot csinált Arnold Schwarzenegger a szamarával
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger és a kis barátai. / twitter.com/schwarzenegger
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger most is hihetetlenül jó kondiban tartja magát, amihez nagyban hozzájárul a cuki szamara, Lulu.

A filmtörténelem valaha volt egyik legizmosabb sztárja, Arnold Schwarzenegger hiába nem rendelkezik már azzal a fizikummal, mint annak idején például a Terminátorban, de az biztos, hogy most is elég kemény, és bármikor szét tudna tépni akár egy telefonkönyvet is. Arnie az évtizedek alatt sok embernek segített már elérni a lehető legjobb kondíciót, és most kiderült, hogy többek között minek köszönheti, hogy 72 évesen is bomba formában van.

Jelenleg Arnold Schwarzenegger is önkéntes karanténba vonult, ráadásul meglepő módon egy Whiskey nevű pónival, illetve egy Lulu nevű szamárral. A világsztár nem hagyja, hogy az otthon töltött idő alatt felszaladjanak rá a kilók, ezért természetesen ezerrel megy az edzés, de szerencsére nem kell egyedül csinálnia.

Vele tart a hűséges szamara, Lulu is, aki igaz, hogy nem azért van Schwarzenegger mellett, hogy leemelje róla fekvenyomás után a nehéz súlyokat, hanem inkább motivációként szolgál.

Hiszen, ki tudna nemet mondani egy ilyen cuki, ugráló állatnak? Ráadásul az is kiderült a kirakott videó utolsó, jelentőségteljes jelenetéből, hogy mindig a tükörben láthatjuk azt, akit a testmozgás során le kell győznünk.

Itt lehet megtekinteni Arnold Schwarzenegger és Lulu közös mókázását a konditeremben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás