promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzeneggert teljesen megalázták, egy 19 éves fiú tiporta el teljesen az akciósztárt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly kihívója akadt Arnold Komoly kihívója akadt Arnold Schwarzeneggernek.

Egy amerikai tinédzser megdöntötte azt az elképesztő testépítő rekordot, amelyet még Arnold Schwarzenegger állított fel, nem kevesebb mint 57 évvel ezelőtt. Anton Ratushnyi azzal, hogy megdöntötte Schwarzi rekordját mindössze 19 évesen a világ legfiatalabb profi testépítője lett.

Ratushnyi megnyerte az USA NPC országos osztályának címét a múlt hétvégén, ezzel pedig megszerezte a profi státuszt és kiérdemelte a Classic Physique legfiatalabb testépítője címet is.

A tinédzser szupersztár győzelmi posztjában a következőket írta:

Mivel az elmúlt évben sok viszontagságon mentünk túl, nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos hinni magunkban, és hűséges maradni önmagadhoz, bármi is történjen. Annyira örülök, hogy úgy döntöttem, hogy az igazi szenvedélyemet folytatom, és nem engedtem, hogy a negativitás elérjen engem.

Ratushnyi egyébként mindeddig nem kapott nagy médiafigyelmet a sportágában. Négy év kemény munkának köszönhetően azonban most összejött ez a hatalmas siker.

A fiatal srácnak azóta már 205 000 követője van az Instagramon, és fel is kérték, hogy induljon a következő évi Mr. Olympia tornán, amely a sportág legnagyobb megmérettetésének számít - írja a Daily Mail.

És hogy miért hasonlít annyira a fiatal tehetség  Arnold Schwarzeneggerre? 

Nos, bizonyára többen is tudják, hogy a világhírű akciósztár egykor a testépítés legnagyobbja volt, így nem is csoda, hogy a fiatal tehetség által megdöntött rekordja egészen pontosan 57 évvel ezelőtt született.

A kis Arnold 14 évesen döntött úgy, hogy a futball helyett testépítéssel kezd el foglalkozni, először egy icipici grazi edzőteremben. A helyi mozikban látott először olyan neves sportolókat, mint Reg Park, Steve Reeves és Johnny Weissmuller. Ekkor vált nyilvánvalóvá számára, hogy neki ezzel kell foglalkoznia.

Schwarzi 1965 és 1980 között hétszer elnyerte a Mr. Olympia, és ötször a Mr. Universe címet és egyértelműen a sportág királya lett. Erről az időszakáról egyébként a Netflix az ő életéről nemrégiben megjelent, Arnold című dokumentumfilmjében részletesebben is mesél. A későbbi akciósztár szó szerint az életét adta a testépítésért, nap mint nap többször is edzett és a magánéletét is elhanyagolta, előtte ugyanis csak egy cél lebegett, a legjobbnak lenni minden áron. A jelek szerint pedig most Anton Ratushnyi is erre hajt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás