promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger arcon fingotta a Harry Potter sztárját, aki 23 év után sem bocsátott meg neki ezért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egészen megdöbbentő részletek derültek ki az Ítéletnap című Arnold Schwarzenegger-film forgatásáról.

A jelenleg 74 éves Arnold Schwarzenegger egykor Hollywood legnagyobb sztárja volt, aki kasszasikert kasszasikerre halmozott a remek filmjeivel, az évtizedek alatt pedig igazi ikonná vált. Manapság már nem olyan fényesen ragyog a csillaga, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt, de azért még mindig rengetegen rajonganak érte – sőt, még egy 28 évvel fiatalabb nőt is sikerült felszednie, szóval egyáltalán nincs oka panaszra:

Arnold Schwarzenegger egyik utolsó nagy, jelentőségteljes próbálkozása volt akcióhősként az Ítéletnap című 1999-es film, amiben konkrétan a Gabriel Byrne által alakított Sátánt kellett megállítania. Az alkotás enyhén szólva vegyes kritikákat kapott, mivel egészen felejthető lett, viszont az egyik színésztársa, Miriam Margolyes a forgatáson egy olyan kellemetlenség áldozata volt, amit még most, 23 évvel később sem felejtett el.

A BAFTA-díjas Miriam Margolyes-t olyan alkotásokból ismerhetjük, mint például a Harry Potter és a titkok kamrája, illetve Az ártatlanság kora, szóval egy elég komoly színésznőről van szó. Az Ítéletnap egyik jelenetében Arnold Schwarzenegger a földre szorítja az ő karakterét, hogy ne tudjon elmenekülni – ekkor történt a meghökkentő eset.

„Arcon fingott. Természetesen én is szoktam szellenteni, de nem az emberek arcába. Direkt csinálta, pontosan az arcomba”

mesélte most egy podcastben a jelenleg is feldúlt Miriam Margolyes.

A színésznő szerint Arnold Schwarzenegger elképesztően nagyképű volt, minden bizonnyal ezért engedte meg magának ezt a tiszteletlenséget. Az incidens két felvétel között történt, így nem került megörökítésre, de az biztos, hogy Miriam Margolyes sosem fogja elfelejteni, hiszen érthető módon azóta is haragszik a Terminátor-széria sztárjára – bár neki valószínűleg eddig fingja sem volt arról, hogy ez azóta is tüske a kollégájában.

Miriam Margolyes minden bizonnyal olyan fejet vágott Arnold Schwarzenegger szellentésénél, mint ezen a képen:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás