promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Simán a lánya lehetne: Arnold Schwarzenegger megmutatta 28 évvel fiatalabb barátnőjét, aki egy igazi csúcsbombázó
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Terminátor sztárja és a dögös Heather Milligan 2013-ban találkoztak.

Arnold Schwarzenegger és barátnője, Heather Milligan között 28 év korkülönbség van, amely első hallásra nagyon soknak tűnhet, ám a pár közel tíz éve van együtt, és kapcsolatuk nagyon harmonikus. Heather a mindennapokban fizioterapeutaként dolgozik, így a szerelmeseket elsősorban a sport és a mozgás iránti szeretet hozta össze. Heather amúgy sportberkekben is nagyon híres, az elmúlt években több híres NFL-játékos sportsérüléseit is kezelte.

A szerelmeseket ezen kívül összeköti még egy hatalmas szenvedély, az utazás. Kapcsolatuk alatt szinte bejárták már az egész világot együtt. 

A pár szerelmes kapcsolatáról az első lesifotó még 2013-ban készült, épp akkor, amikor Santa Monicán töltöttek egy szenvedélyes nyaralást. A párt egy csók közben kapták le a fotósok. Azóta is rengeteg fotó készült a párról, akiket néha egészen elképesztő kondíciók között kapnak lencsevégre.

Az egyik legjobban sikerült fotósorozat például arról szól, hogy a testépítő és kedvese elmentek egy óriási luxusvásárlásra, de nem ám akárhogy, hanem nagyon stílusosan, mondhatni extravagánsan. Egy Humvee-ben ültek, egy olyan járműben, amelyet általában harci feladatok elvégzésekor láthatunk. A nagy bevásálásról készült lesifotók a Hola oldalán érhetők el.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás