promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A DIGI most meglépte a váratlant: több 100 ezer háztartást érint az újévi bejelentésük, az előfizetők dúskálni fognak az örömökben
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre senki sem számított, de rengetegen örülhetnek neki.

A DIGI év elején máris frissítette csatornaportfólióját, így az előfizetők mostantól otthonukban is élvezhetik a Film Mania változatos kínálatát. Ez igencsak jó hír a filmek szerelmeseinek, főleg hogy az előző év végén a DIGI az RTL-el kötött megállapodás keretében két másik filmes csatornát is felvett a portfóliójába, a Moziklub és a Sorozatklub mellett pedig most már a Film Mania is elérhető. Ezek után eléggé nehezen lesz elképzelhető, hogy ne találjanak valamilyen kedvükre való filmet a DIGI előfizetői, hiszen a többi csatornát akkor még nem is említettük.

Mit is lehet majd nézni mostanában a Film Manián?

A csatorna az év első hónapjában francia örökzöld filmeket tűz műsorára, például a Pofa be!-t és az Asterix az olimpián-t Gérard Depardieuvel, valamint James Bond sorozat francia változatát, a Fantomas filmeket Louis de Funes és Jean Marais legendás kettősével.

A három legendás Fantomas filmet leginkább az 50 fölötti nézők ismerhetik, ezek Magyarországon és a környező országokban  is hatalmas sikert arattak, de az új generációknak is érdemes megismerkednie vele, hogy mitől döglött a légy Európában a 60-as években.

Ezenkívül januárban két zseniális francia vígjátékot emel ki kínálatából a csatorna, garantáltan sírva nevetős pillanatokat ígérve ezzel. A Pofa be! című fergeteges börtönkomédia Gérard Depardieu és Jean Reno főszereplésével január 19-én kerül adásba. Ruby és Quentin a börtönben találkoznak, de nem csak a rácsok mögött találják meg a párost a leglehetetlenebb kalandokban. Íme egy roppant vicces részlet a filmből:

Az Asterix az olimpián, a harmadik élőszereplős Asterix-film, Gérard Depardieuval az Obelix szerepében, 78 millió eurós költségvetéssel, az egyik legdrágább európai film lett. A filmben Asterix és Obelix varázsitaluk segítségével megpróbálnak győzedelmeskedni az olimpiai játékokon a rómaiak felett. Alain Delon is feltűnik a filmben Julius Caesar szerepében.

Az év elején a Film Mania nem csak vígjátékokkal, hanem háborús és dráma klasszikusokkal is várja a nézőket, például a Nagy Sándor, a hódítóval Colin Farrellel és Angelina Jolieval, a Katonák voltunkkal Mel Gibsonnal, valamint a Kurszkot Colin Firthtel. Azért a lentebb látható reklámból azt is láthatjuk, hogy lesznek itt még nagy örökzöldek, például Terence Hill filmek:

A csatorna egész évben számos további történelmi, kaland, vígjáték és akciófilmmel várja a nézőket, akik hamarosan megújult külsővel találkozhatnak a csatornán. A Film Mania eddig nagyjából két millió háztartásban volt elérhető, a Digi 900 ezres előfizetői bázisával ez a szám immáron több mint 3 millióra rúg.

Forrás: DTV NEWS

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás