promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte a DIGI: 900 ezer háztartást érint a bejelentés, az előfizetők örülni fognak neki
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs bejelentést tett a DIGI az év végén.

Januártól a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., az RTL disztribúciós partnere, tovább bővíti kínálatát, és előfizetői részére elérhetővé teszi az RTL december 15-én bemutatkozott négy új kábelcsatornáját. Az RTL Otthon, a Kölyökklub, a Sorozatklub és a Moziklub csatornák így további közel 900 000 háztartásban lesznek elérhetők a DIGI IPTV, digitális kábel és műholdas szolgáltatásában.

Az egyezség révén a DIGI előfizetői változatlanul élvezhetik az eddigi nyolc RTL-csatornát, beleértve az újdonságokat, mint a vadonatúj sorozat, a "...a szomszéd tehene" vagy a Cápák között új évadja, amelyeket 2024 januárjában mutatnak be az RTL képernyőjén.

Az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD korábban bejelentette, hogy négy új kábelcsatornát indít december 15-én: a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL Otthon csatornákat. Így januártól összesen 12 RTL-csatornát érhetnek el a DIGI nézői, amelyek a következők:

RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub.

Az új kábelcsatornák változatos tartalmat kínálnak a lineáris televízió hűséges nézőinek. A Kölyökklubon klasszikusok, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter mellett világhírű újdonságok is szórakoztatják a kicsiket. A Moziklub és a Sorozatklub csatornák fókuszában változatos filmek és sorozatok állnak, mind magyar, mind külföldi produkciókkal.

Az RTL Otthon csatorna gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmakat kínál, beleértve DIY tippeket és praktikákat, valamint ismert séfekkel készült sorozatokat. A csatorna olyan népszerű műsorokat is sugároz, mint a Konyhafőnök és a Mestercukrász.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás