promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL meglépte, váratlan bejelentést tettek, alig pár nap múlva érkezik
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visszatér az RTL egyik legnépszerűbb sorozata.​

Hamarosan folytatódik a magyarok egyik kedvenc sorozata az RTL-en. A csatorna ugyanis nemrégiben jelentette be, hogy A mi kis falunk című sorozat, karácsonykor és szilveszterkor különleges adással tér majd vissza a képernyőkre, január 6-án pedig elindul az új, immáron 8. évada.

Mint kiderült, a csatorna december 25-én 19 órától az RTL ismét műsorára tűzi A mi kis falunk karácsonyi epizódját, majd 2024. január 1-jén arra is fény derül, hogyan ünneplik a szilvesztert Pajkaszeg lakói.

Éjfélkor, a Himnusz után pedig jön a különleges bakiparádé, előtte este 19:40-kor pedig azt láthatják a nézők, hogyan ünnepelték Pajkaszeg lakói a szilvesztert.

A népszerű sorozat rajongóinak pedig ezután sem kell aggódniuk, január 6-án 20 órától ugyanis új epizódokkal érkezik a nyolcadik évad folytatása az RTL-re, amelynek részei, ahogy eddig is megszokhattuk szombat esténként lesznek láthatók.

A szilveszteri különkiadásban a kultúrházban Erika vezetésével mindenki azon dolgozik, hogy feledhetetlen legyen az ünnepi hangulat, de ahogy ez már a faluban megszokott, minden másképp alakul, mint ahogy tervezték. Lesz, aki menni akar, de marad – és lesz, aki nem hitte volna, de itt köt ki. A káoszból végül óriási buli lesz és olyan parti kerekedik a kultúrházban, amilyet még nem látott ez a falu.

Ez azonban még nem minden amit a sorozat folytatásáról megtudhattunk. Az új epizódokban látható lesz, ahogy Nelli és Zsolt kapcsolata úgy tűnik, mérföldkőhöz ér, és  különös „nászútra” utaznak. A nézők megismerhetik Répa Árpád feleségét, aki cseppet sem könnyíti meg a férfi életét, ráadásul a környéken felbukkan egy alak, aki igazi vademberként viselkedik és még egy esküvő is borzolja a pajkaszegi kedélyeket.

A hamarosan visszatérő sorozat főbb szereplői:

Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna.

Forrás: Media1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás