promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejeset bakizott az RTL, a fél ország most rajtuk nevet
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akkorát hibázott az RTL, hogy a nézők azóta is szakadnak a nevetéstől.

Röhejes baki csúszott az RTL gépezetébe a hétvégén. Valaki csúnyán benézte a hétvégi programot, a nézők pedig jókat derülnek rajta azóta is. A Promotions egyik olvasója küldte el szerkesztőségünknek, hogy az RTL rosszul írta ki egy filmnek a címét, amivel egyszerre kiakasztotta és megkacagtatta Bud Spencer és Terence Hill hazai rajongóit.

Mint az köztudott, a legendás pofonosztó páros örökzöld filmjeit Magyarországon az RTL csatornáin szokták vetíteni. Leginkább az RTL 3-on, illetve a Film+-on lehet elcsípni valamelyik közkedvelt alkotást, de szilveszterkor már sok éves hagyomány az anyacsatornánál, hogy egy félnapos Bud Spencer és Terence Hill filmmaratonnal búcsúztatják az óévet; ez idén sem lesz másképp.

Most hétvégén az RTL 3-on adták a Nyomás utána! című filmet, amiben Bud Spencer és Terence Hill két titkos ügynököt játszik, akiknek az a feladata, hogy megakadályozzanak egy globális katasztrófát. Csakhogy az RTL-nél valami probléma csúszott a gépezetbe, így aztán röhejes baki született, amin jókat derülnek a rajongók.

A Promotions olvasója elmondta, hogy az egyik hazai rajongói csoportban egész hétvégén ez volt a beszédtéma, ugyanis az RTL hivatalos műsorprogramja szerint a Kincs, ami nincs-et sugározták, de a televízióban egy teljesen másik film ment.

„A mellékelt képen jól látható, hogy a Kincs, ami nincs van kiírva, de valójában a Nyomás utána meg. K1 rettentő dühös lesz, Paquito pedig ügyvédet akar”

- írta olvasónk; a végén némi utalással a szóban forgó két filmből.

(Olvasói fotó)

December 31-én, szilveszter napján tehát ismét Bud Spenceré és Terence Hillé a főszerep, de ezúttal csak három filmjüket adja le az RTL. Az Oscar után

  • 15:20-kor jön a Nincs kettő négy nélkül;
  • majd a Híradó után 19 órakor lesz a Különben dühbe jövünk;
  • a sort pedig 21:20-tól az ...és megint dühbe jövünk zárja, ami egészen éjfélig fog tartani.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás