promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill végre képet tett közzé arról a szőke hölgyről, aki óriási szerepet játszott az életében és a karrierjében
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotót posztolt Terence Hill, igazi ritkaság.

Terence Hill nagyon sokszor posztol magáról, illetve a saját életéről képeket. Akik igazi nagy rajongók, azok tudják, hogy Terence Hill-nek van egy Instagram-oldala, amely egy elképesztően nagy nosztalgiabomba azoknak, akik imádják a munkásságát, illetve Bud Spencer és Terence Hill közös munkásságát, mivel a színész nagyon sokszor emlékezik vissza régi barátjára. Sőt, olyan is megesik, hogy Bud Spencer lányaival és fiával láthatjuk őt egy-egy közös képen.

Terence Hill közösségi média oldala igazából a hősök paneona, egy olyan hely, ahol nagyon sokszor találkozhatunk gyermekkorunk ikonikus szereplővel is, akiket ismerhetünk ugyan a Bud Spencer-Terence Hill filmekből, de simán megeshet, hogy már jó néhány évtizede semmit nem hallottunk róluk, majd egyszer csak ölelkezve állnak előttünk Terence Hill-lel közösen és mosolyognak egy szenzációs képen.

Terence Hill a feleségéről és a házáról is oszt meg képeket a közösségi oldalán, így sokszor láthatjuk azt is, hogy milyen körülmények között él a legenda.

Most egy olyan képet osztott meg a legenda, amelyen az egyik legikonikusabb Bud Spencer-Terence Hill-film egyik főszereplőjével áll. A kép amúgy a Winnetou-filmek megjelenésének hatvanadik évfordulóján rendezett ünnepségsorozaton készült. És miután a legenda közzétette a fotót, elindult a lájkcunami.

A képen Mario Adorf (Legyetek jók, ha tudtok) mellett feltűnik Gisela Hahn (balról a második), akit valószínűleg magyarok millió ismernek, hiszen Az ördög jobb és bal keze című csúcsprodukció elbűvölő szépségű női szereplője volt.

Íme a filmből vett jelenetek, amikor több évtizede együtt játszottak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás