promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Terence Hill, közös képpel jelentette be a szomorú hírt
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt a színészlegenda.

A színészlegenda szomorú hírt közölt a közösségi oldalán, gyászol Terence Hill, és vele gyászol Németország is.

Terence Hillről az elmúlt időszakban elsősorban az olasz krimisorozata a Don Matteo kapcsán lehetett hallani, és ott is elsősorban azért, mivel búcsúzik a legenda a főszereptől, és egy másik színész veszi majd át a helyét a sorozatban. Ezt az évadot már Magyarországon is lehet látni. Ám, akik követik a színészt a közösségi oldalakon is, bizony értesülhetnek a Terence Hill-Bud Spencer univerzum fejleményeiről az online térben is. Terence Hill ugyanis üzemeltet egy webshopot is, ahol a rajongók bizony elképesztően jó cuccokhoz és relikviákhoz is hozzájuthatnak,

miközben újraélik a filmek hangulatát is.

A színész pedig elsősorban Instagram-on és Facebook-on kommunikál a követőivel is, akik nagyon szemfülesek, még azt is észrevehetik, hogy nagyon sokszor a közös Bud Spencer-Terence Hill filmekből érkező szereplőket is láthatjuk még, hogy néznek ki. Terence Hill pedig ezen kívül a családjáról, feleségéről, gyermekéről, illetve kedvelt motorjairól és a saját házáról is szokott képeket közölni.

Most viszont szomorú apropó kapcsán ragadott klaviatúrát, és búcsúzik attól az embertől, aki bizony Németországban a hangját adta. Terence Hill megható sorokkal búcsúzott attól az embertől, a barátjától, akinek a hangján át ismerte őt a német közönség. Thomas "Thommy" Danneberg 81 éves korában hunyt el, és mint ahogy a Bild is írja, ő volt Németország leghíresebb szinkronhangja, többek között az ő orgánumán keresztül szólalt meg a képernyőn Sylvester Stallone, John Travolta és Terence Hill is.

Terence Hill és Thomas Danneberg barátok voltak, Thommy és a színész 2019-ben vonult vissza a szinkronizálástól.

Íme Thomas Danneberg "hangjai" Németországban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás