promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone üzent a magyaroknak, tökéletes kiejtéssel kívánt boldog új évet Ryan Gosling
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legnagyobb hollywoodi sztárok magyarul üzentek a magyarországi rajongóiknak.

Mindig jó érzés nekünk, ha egy világhírű sztár magyar nyelven beszél, vagy a mi anyanyelvünkön üzen az itteni rajongóknak. Az elmúlt évtizedek során megannyi hollywoodi filmcsillag és világsztár próbálta már meg másodpercek alatt elsajátítani az egyik legnehezebb nyelvet, hogy azzal kedveskedjen a Magyarországon élőknek.

Sylvester Stallone az Ö.K.Ö.L című filmjében egy teljes mondatot mond el magyarul, ráadásul nem is rosszul. Mila Kunis egy magyar városnevet próbál meg legjobb tudása szerint tökéletesen kiolvasni az egyik filmjében, míg Anthony Hopkins három magyar szót mormolgat A rítus-ban.

Hosszasan lehetne sorolni azokat a sztároknak a nevét, akik megszólaltak már magyarul, de olyanra is volt példa, hogy az ünnepek közeledtével a mi nyelvünkön kívántak nekünk boldog karácsonyt és boldog új évet.

Bizonyára sokan emlékeznek még Návai Anikó műsorára, a Hello Hollywood-ra, ami a TV2-n futott. Ebben a műsorvezető különböző hollywoodi színészekkel, rendezőkkel beszélgetett éppen aktuális filmjükről, és bizony gyakran fordult elő, hogy megkérte őket, hogy üzenjenek az itteni rajongóknak.

Néhány éve többüket is arra vett rá, hogy magyarul kívánjanak boldog karácsonyt, illetve boldog új évet. A sztárok közül Steven Spielberg, Emma Stone, Gal Gadot, Henry Cavill, Robert De Niro, Sylvester Stallone, és Mery Streep is jókívánságait tolmácsolta a magyarok felé. Közülük a leginkább Mery Streep lepte meg az itthoniakat, hiszen olyan tökéletes kiejtéssel mondta ki azt, hogy "boldog karácsonyt", hogy még Návai Anikó is lehidalt tőle.

Nem kevésbé ügyesen kívánt "boldog új évet" Ryan Gosling is, aki Mery Streep-hez hasonlóan fantasztikus kiejtéssel mondta el üzenetét.

Az alábbi videóban mindegyikük ünnepi üdvözletét is meghallgathatjátok, és eldönthetitek, melyikük kiejtése a legjobb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás