promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folyékonyan beszél magyarul Liam Neeson? A rajongók lehidaltak attól, amit az akciósztárról állítanak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Liam Neeson eddig titkolhatta, hogy magyarul is remekül beszél.

Liam Neeson az ír színész, aki még 70 fölött sem hajlandó letenni a fegyvert, felhagyni a bunyózással, és nyugdíjba vonulni. Az Elrabolva-filmek, valamint a Star Wars sztárja egymás után vállalja el az akciófilmeket, az IMDb-n nem kevesebb, mint 7 projekt alá van bejegyezve a neve; az egyik éppen a 2021-ben bemutatott Jeges pokol 2. része, a másik pedig az Éjszakai hajsza folytatása.

Idén mutatták be a Megtorlás című filmet, amiben Liam Neeson Antal Nimróddal dolgozott együtt. Ez a film most már a T-Home kínálatában is elérhető, de akár le is lehet tölteni a legnépszerűbb torrentoldalakról is.

A történet szerint Matt Turner egy Berlinben élő amerikai üzletember, egy nap, amikor a gyerekeit iskolába viszi, telefonhívást kap, egy titokzatos hang figyelmezteti Mattet, hogy a járművét robbanóanyaggal szerelték fel. Hogy megvédje családját és megoldja a rejtélyt, Mattnek követnie kell az idegen utasításait, és egy sor feladatot kell végrehajtania a ketyegő óra ellenében.

A Megtorlás igen alacsony értékeléseket kapott, de tekintve, hogy egy magyar rendező keze művét dicséri, egyszer mindenképpen megéri megnézni; akár a T-Home-on, ha ilyen szolgáltatásunk van.


Liam Neeson-ról nemrég igen megdöbbentő információk láttak napvilágot. A Facebook-on, egy filmes csoportba tette fel valaki a kérdést, ami rögtön felkeltette az érdeklődésünket:

„Liam Neeson tényleg tud magyarul? Ezt olvastam egy külföldi oldalon, tud valaki erről valamit?”

Megtaláltuk az oldalt, amire a kérdező utalt. A Gdatamart-on rövid leírást olvashatunk a színész életéről, valamint felsorolják a legnépszerűbb filmjeit, ugyanakkor azt is elárulják, hogy mikor, hol született, és milyen nyelveken beszél. Az ír, az angol, a francia, és a spanyol mellett fel van tüntetve a magyar is, de ezzel kapcsolatban sehol máshol nem találtunk információt, sem egy videót, amiben Liam Neeson esetleg néhány szót mondana a világ egyik legnehezebb nyelvén.

Éppen ezért nem lehet azt mondani, hogy ez az oldal megbízható forrás lenne, de ki tudja, talán tényleg tud egy keveset a nyelvünkön, hiszen mégiscsak Antal Nimróddal dolgozott együtt a Megtorlás-on. Az IGN korábban készített egy rövid interjút a színésszel, amiben elárulta, hogy melyik volt a legelső akciófilmje, és miért döntött úgy, hogy utána még több ilyenbe fog szerepelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás