promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp magyarul üzent a közösségi oldalán, lehidaltak tőle a hazai rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp magyarul üzent a budapesti stábjának.

Johnny Depp hónapokat töltött Budapesten, hiszen itt forgatta le saját rendezésű filmjét, ami a híres olasz festő, Amedeo Modigliani életének egy apró szeletéről szól. A produkció egyik producere Al Pacino, aki személyesen kérte fel Depp-et, hogy rendezze meg az alkotást.

A Karib-tenger kalózai sztárja korábban azt mondta, hogy Modigliani élettörténetének mindig is nagy tisztelője volt, éppen ezért nagyon boldog volt, hogy ő rendezhet róla filmet.

„Az élete tele volt nagy nehézségekkel, de végül felülkerekedett rajtuk - ez egy olyan univerzális történet, amivel minden néző azonosulni tud”

- fogalmazott Johnny Depp, aki 26 év után most először rendez újra filmet; annak idején A halál ára című drámát készítette, amiben Marlon Brando-val együtt játszották a főszerepeket.

A Modi másik producere, Barry Navidi szerint Johnny Depp egy igazi művész elképesztő látásmóddal, akinél jó kezekben van Budapesten forgatott projekt. A producer korábban a Divine Rapture című rövidfilmen dolgozott együtt a színésszel, és nagy álma volt, hogy egyszer ismét vele dolgozhasson.

A forgatási munkálatok most véget értek a fővárosban, Johnny Depp pedig szívhez szóló sorokkal mondott köszönetet a stábjának; ráadásul a "köszönöm" szót magyarul írta bele a posztjába.

„To my dear ‘Modi’ film family, Köszönöm for all your exceptional efforts without which this film could not have been made. Please accept my eternal admiration, appreciation, respect and love”

- olvasható Johnny Depp közösségi oldalán a szöveg, ami így szól magyarul:

„Kedves 'Modi' filmes családom! Köszönöm azt a kivételes erőfeszítést, ami nélkül nem jöhetett volna létre a film. Fogadjátok végtelen csodálatomat, elismerésemet és szeretetemet”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás