promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp állítólagos barátnője Budapestig menekült a pletykák elől, nem akárhol kapták lencsevégre a fiatal színésznőt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egész világ találgatja, hogy vajon igazak-e a pletykák, az viszont biztos, hogy a színésznő Budapesten múlatta az időt.

Nem olyan régen egy egészen elképesztő pletyka kapott szárnyra: eszerint Johnny Depp a kétségtelenül kora ellenére is elképesztően sármos színész a fiatal és tehetséges Jenna Ortega-ban találta meg új párját. Az érintettek élesen cáfolták, sőt, bírálták a hírt, azonban mint tudjuk nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél és a szóbeszéd bizony azóta is makacsul tartja magát. Rengetegen örültek a hírnek, mivel Johnny Deppet rendesen megtépázta az élet az Amber Harddal való viharos válása alatt és bár ő sem volt feltétlenül ártatlan a botrányos ügyben, mégis rengetegen szeretik és úgy gondolják, hogy kijárna neki a boldogság.

Akik felháborodtak, azok azt hozták fel kifogásolható okként, hogy míg Ortega kisasszony 20, addig Depp 60 éves és ez finoman szólva is nagy korkülönbség, na de ennél furább dolog is történt már a hollywoodi filmes berkekben.

A Wednesday sztárja úgy néz ki, hogy megelégelte azt, hogy jelenleg mindenki a magánéletével van elfoglalva és egy kis kirándulással lepte meg magát, úticélja pedig nem más volt, mint kis hazánk szíve, Budapest.

Jenna szívesen öltözik, a stílusok elképesztően széles skálája található meg a gardróbjában, ennek fényében pedig nem meglepő, hogy hol készítettek róla egy nagyon kedves és mosolygós fotót.

Amellett, hogy valószínűleg megcsodálta a műemlékekben és csodás épületekben gazdag Budapestet, útja a belváros felé vezetett, az Operaház környékére.

Ez a környék igazi kis hipsztertelep, egymást érik az apró kézműves kávézók, a hangulatos éttermek, az apró galériák és a vintage ruhaboltok. Jenna is egy ilyenbe vette az útját és boldogan mondott igent arra, amikor az eladók egy közös képet kértek vele.

A bolt neve LoveChild Vintage és ha szeretnénk Wednesday nyomában járni, akkor a Hajós utca felé kell keresni a stílusos darabokat áruló boltot. A környék egyébként igazi oázis, Budapestiként is javaslom, hogy sétálgassatok arrafele, olyan lesz mintha turista lennél a saját jól ismert városodban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás