promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Wednesday 20 éves sztárja akkora dekoltázst villantott, hogy abba az Addams Family összes tagja belepirulna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jenna Ortega egy pillanat alatt felrobbantotta az Instagramot a bevállalós fotójával.

Tavaly novemberben mutatták be Netflixen a Tim Burton-féle Wednesday című sorozatot, ami elképesztően nagy siker lett. Az emberek imádták, hogy ilyen sötét, izgalmas, rejtélyes és élvezetes volt, ráadásul sokan a gyönyörű Jenna Ortega alakítását is kiemelték, hiszen a színésznő egyszerűen makulátlan volt Wednesday Addams szerepében – aki még nem látta ezt az alkotást, az mindenképp nézze meg, mert tényleg nagyon jó.

A mindössze 20 éves Jenna Ortega egy csapásra gigasztár lett a Wednesday című sorozatnak köszönhetően, de előtte is olyan alkotásokban szerepelt, mint például az X, a Te vagy a 2022-ben bemutatott Sikoly, aminek az idén érkező folytatásában is láthatjuk majd a színésznőt. Jenna Ortegának máris közel 40 millió követője van Instagramon, pedig alig posztol – de amikor megoszt valamit, az általában nagy sikert arat.

Jenna Ortega a minap kirakta élete eddigi legbevállalósabb képét, ugyanis olyan gigadekoltázst villant rajta, hogy a legtöbben rögtön zavarba jöttek a látványtól.

A fiatal világsztár a Wednesday-ben általában sötét, egyáltalán nem „szexizős” ruhákban volt, így sokan meglepődtek, hogy ilyen merész szettet választott magának a 29. Screen Actors Guild Awardsra, ahol ugyan jelölt volt a sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően, de végül sajnos nem ő nyert.

Elképesztően fényes jövő vár Jenna Ortegára, hiszen nemcsak nagyon tehetséges, de csodálatosan szép is, így már most meghódította a fél világ szívét. Az alábbi fotót látva mindenki számára érthető lesz, hogy miért is olyan népszerű manapság a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás