promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magdi Anyus is visszatér a Barátok közt szereplőket felvonultató utódsorozatban, ezzel fog robbantani januárban az RTL
Borítókép:  Magdi Anyus is visszatér a Barátok közt szereplőket felvonultató utódsorozatban, ezzel fog robbantani januárban az RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fodor Zsóka is visszatér a képernyőre, nagy reményeket fűz hozzá az RTL.

A szomszéd tehene rögtön az újév első napján, tehát 2024 január 1-jén már képernyőre is kerül az RTL-en. A sorozat showrunnere nem más, mint Kalamár Tamás, aki korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Bátrak földje, az Oltári csajok, és természetesen a Barátok közt. A forgatókönyvíró/producer Kalamár elárulta, hogy a sorozat alapötlete különféle sztorikból állt össze, rengeteg ismerőse van ugyanis, akik a legkülönfélébb módokon vesztek össze saját szomszédaikkal, a viszony nem ritkán a barátságosból vált igazán ellenségessé.

Az új sorozat alapvetően két szereplőre és családjukra fog fókuszálni, Lacira és Bélára, de a mellékszereplők között fontos szerephez jut  például a Barátok köztből ismerős Fodor Zsóka, akit az egész ország a szívébe zárt Magdi anyus szerepében. Az ország legismertebb napisorozatából Józan László, Gombos Krisztián és Nagy Enikő is feltűnik majd A szomszéd tehenében.

A sorozat showrunnere és a főszereplők a Fókusz stábjának meséltek a sorozat karaktereiről, ami annyiban nagyon is hasonlítani fog a Barátok közre, hogy hétköznapi, átélhető szituációkra fog épülni.

Az őszi szezon általában a különböző TV-s szuperprodukciókról szokott szólni, sorozatos szezon inkább csak télen indul be, tavaly a TV2 például szintén januárban mutatta be a Hazatalálsz című napi sorozatát, aminek már be is jelentették  a második évadát, korábban a Mi kis falunk is télen került képernyőre, aztán a 3. évadtól váltak olyan biztossá a készítők, hogy azóta már inkább az őszi szezonban vetik be a sorozatot.

Idén ősszel csupán két magyar sorozat volt, ami jobban megmozgatta a nézők fantáziáját, ezek közül a Valami Amerika viszont csak az RTL+-on volt látható, a Tündérkertet viszont mindenki megnézhette a köztelevízión.

A szomszéd tehene azonban a Barátok közthöz és a Hazatalálszhoz hasonlóan napi sorozat lesz, és ha hinni lehet Fodor Zsókának, akkor nagyjából három hónapig lesz látható minden hétköznap.

Egyelőre hétköznaponként, a Híradó után lesz látható 18:50-kor, aztán hogy később melyik műsorsávba pakolják, az függeni fog a nézettségtől is. Fodor Zsóka ugyanis nemrég a Palikék világában járt, és ott a spoilerekre szigorúan vigyázva mesélt a sorozatról is, miközben megosztotta az elmúlással kapcsolatos gondolatait is. Ezt itt tudjátok megnézni:

A történet Aranyfészek Lakóparkjában játszódik, ahol két kis család éli mindennapjait. A két főszereplő, Laci és Béla, régi barátok, ám egy váratlan esemény - a pénz - szétválasztja őket. Laci, az eladósodott konditerem-tulaj, és Béla, a szorgalmas könyvelőiroda vezetője, a barátság helyett most a másik legyőzésére törekszik.

A két barát mindent bevet, hogy kárt okozzanak egymásnak, ám a versengés hamar elfajul. A háborúban előkerülnek a másik legrejtettebb titkai is, és a családok és a lakópark többi lakója sem maradhatnak ki a konfliktusból. Laci és Béla mindenáron győzni akar, még a szomszéd tehene is dögöljön meg, ha már nem sikerül teljes győzelmet aratniuk.

A főszereplők, Csizmadia Gergely (Laci) és Pavletits Béla (Béla), mellett a feleségek és gyermekek szereplőit Kovalik Ágnes, Brezovszky Dániel, Lehner Benedek, Lapis Erika és Antóci Dorottya alakítják. A történetet további karakterek is színesítik, akiket Fodor Zsóka, Nagy Enikő, Dér Marus, Ficzere Béla és Józan László formálnak meg. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás