promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mire megy Tóth Andi és Ábel Anita egy közös tévésorozatban? Mostanra nagyjából kiderült
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hazatalálsz a jó indulás után ma már inkább közepesen teljesít.

A Hazatalálsz című sorozat nemrég indult el a TV2 csatornán. Sejteni lehetett róla, hogy nem a tucatalkotások sorát gyarapítja majd, hiszen már a szereplőgárdája is impozáns. A főszereplő Hajmási Dávid és Törőcsik Franciska mellett olyan neveket tudtak leigazolni a produkcióhoz, mint Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, Kamarás Iván, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Ábel Anita, Nagy-Kálózy Eszter, Pindroch Csaba és Kárász Zénó.

A hajdani Szomszédok és Família Kft. rajongóinak is fülig érhetett tehát a szája, hogy régi kedvenceik ismét felbukkannak a képernyőn. A kedvező fogadtatás nem is maradt el, bár az induló rész 680 ezres nézőserege mostanra (február 17.) 548 ezerre fogyatkozott, vagyis egy hónap alatt megmutatkoztak a kiábrándultság jelei a publikum körében.

„A Hazatalálsz kedden nagyon gyenge, a hét további 4 hétköznapján pedig közepes számokat hozott. A heti átlaga most minimálisan jobb lett, mint az előző héten (13%, 14,1%), de minden nap csökkenő görbét szállított, tehát az epizód alatt a saját nézői egy része elkapcsolt a sorozatról. A részei első fele alatt ötből négyszer kikapott A mi kis falunk sokadik ismétlésétől”

– olvasható a SorozatWiki oldalon is, még a 6. hétre (február 6–12.) vonatkoztatva. Vannak tehát kedvezőtlen előjelek, de azért nincs szó olyan RTL-méretű buktáról, amilyet a konkurens csatorna a Hotel Margarettel mutatott be még tavaly. A Hazatalálsz körül kezd egy kisebbfajta rajongótábor is kialakulni, bár az Instagram-oldaluk 2700 követője nem túl széles körű lelkesedésre utal.

„Jó film lenne, csak a hangtechnika nagyon rossz!!!”

„Annyira búbánatosan sz*rok a flashbackek szereplői, mind hasonlóságra, mind hitelességben, hogy az már Arany Málna-díjért kiált.”

„Én nagyon remélem, hogy nem lesz hosszabb 50 résznél.”

„Ahhoz képest, hogy Tóth Andi a sorozat egyik arca, szerintem eddig egy másodpercig sem láttuk.”

„Sajnos a csajomnak tetszik, ő nézi.”

– olvashatók a Port.hu oldalon a vegyes hozzászólások, amelyek közt jócskán akadnak a történet fordulatait elemzők is, vagyis a nézők egy része rendíthetetlenül kitart a produkció mellett, így annak van esélye rá, hogy ennél lejjebb már nem fog csúszni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás