promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlöletcunamiban lubickol a Szerencsekerék, nézettségi rekordokat döntöget a közutálatnak örvendő show
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sikert sikerre halmoz a közutálatnak örvendő Szerencsekerék.

Gyűlölködő kommentekkel záporozzák Magyarország legpörgősebb showját, a Szerencsekereket, amikből úgy tűnhet, mintha az emberek egyáltalán nem lennének kíváncsi Kasza Tibi műsorára. Azonban ez nem így van, mi több, a folyamatos ekézés ellenére a Szerencsekerék hétől-hétre tarol, és a lenézettebb televíziós műsorként lubickol a gyűlöletcunamiban és a közutálatban.

A 4. héten is elképesztő nézettséggel futott a showműsor, volt olyan nap, amikor közel 1 millióan követték a teljes lakosságból. Azon a héten minden egyes hétköznap lazán megverte az RTL-en azonos sávban futó Drága örökösöket, és míg a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 éves korosztály) a második lett, a teljes lakosság körében messze az első helyen zárt a heti összesítésben.

Tekintve, hogy hétről-hétre egyre jobb átlaggal fut, kijelenthetjük, hogy a Szerencsekerék minden negatív visszajelzés ellenére a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb produkciója, ami így teljesített a 4. héten:

  • Január 23., hétfő: 854 ezer (teljes lakosság), 248 ezer (kiemelt célcsoport)
  • Január 24., kedd: 861 ezer (teljes lakosság), 228 ezer (kiemelt célcsoport)
  • Január 25., szerda: 858 ezer (teljes lakosság), 238 ezer (kiemelt célcsoport)
  • Január 26., csütörtök: 938 ezer (teljes lakosság), 254 ezer (kiemelt célcsoport)
  • Január 27., péntek: 883 ezer (teljes lakosság), 214 ezer (kiemelt célcsoport)

Láthatjuk, hogy a január 26-i adás már közel 940 ezren nézték, és ez a rekord az 5. héten ismét megdőlt, ugyanis a legnézettebb adást 956 ezren követték figyelemmel. Magyarán a Szerencsekerék saját rekordjait döntögeti, és ha így haladunk, nemsokára akár az 1 millió is meglehet.

Az már biztos, hogy a TV2 nem fogja szabadjára engedni az aranytojást tojó tyúkot, hiszen már lehet is jelentkezni a következő évadba játékosnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás