promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milla Jovovich olyat mondott a magyarokról, hogy azonnal lehidalsz a meglepetéstől
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő elképesztő átéléssel beszélt a fővárosról, kitérve a magyarokra is.

Az már megszokott, hogy nagyon sok sztár megszólal az éppen aktuális forgatási vagy tartózkodási helyéről, ahol éppen filmet forgatnak. Nem is csoda ez, hiszen az adott ország lakossága nagyon kíváncsi ezekre a véleményekre, benyomásokra, kis jellemzésekre, amelyek olykor nagyon is tűpontosan mutatják be az adott országot. Az elmúlt években Magyarországon rengeteg film forgott, így bizony Dunát lehetne rekeszteni.

Nagyon sok sztár ebszélt rólunk, néha pedig nagyon is érdekes dolgokat mondtak Magyarországról.

A legérdekesebbet talán Milla Jovovich mondta, az ő jellemzése igazán izgalmas és érdekes. Az Ötödik elem és a Resident Evil-filmek sztárja korábban nemcsak Bruce Willist bűvölte el, hanem az egész világot, hiszen annak ellenére, hogy a kritikusok nem szerették, a Resident Evil-filmek sikerfilmek lettek a játékok szerelmeseinek körében. A színésznővel korábban a Roadster készített egy nagyon is mély interjút, amelyben számtalan egyéb izgalmas téma is szóba kerül, a cikk IDE kattintva érhető el teljes egészében.

Amúgy Milla Jovovich egy reklámban "magyarul is megszólalt" korábban. És ennek van egy érdekes története is.

2017-ben a The Rookies című filmet részben Budapesten forgatták, így megismerhette a város hangulatát. Fővárosunkat lenyűgöző helynek tartotta, amelynek a hangulata is könnyed. Közben részben utalt a magyarokra is, hiszen azt is mondta, hogy egy boldog város benyomását keltette benne a hely. Azt is megemlíti, hogy sok más kelet-európai városban járt már, amelyek nagyon sötétnek tűntek neki, a szó emocionális értelmében. De Budapest más volt számára.

A teljes interjú ITT olvasható el.

És hogy mit mondtak más sztárok Magyarországról, és miért volt más Milla Jovovich érzelmes megnyilvánulása? Ezekből a cikkekből megtudhatjátok, hogy mások mit mondtak rólunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás