promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill olyat mondott a magyarokról, amit álmunkban sem gondoltunk volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár elképesztő dolgokat mondott rólunk, magyarokról.

Mindig felkapjuk a fejünket, ha rólunk beszélnek, főleg akkor vagyunk így, ha nem a megszokott kliséket halljuk, arról, hogy milyen szép országban élünk, mennyire vendégszeretők vagyunk. És akkor van egy csavar a történetben, ha egy-egy óriási világsztár mondja ki a véleményét rólunk. Izgalmas önismeret lehet, és izgalmas az is, hogy csatolja vissza a rajongásunkat a szeretett illető. Ha Magyarországon forgatnak nagy nevek, akkor bizony a riporterek általában rákérdeznek arra, hogy mi a véleményük rólunk. De nem is feltétlenül kell a kérdés,

Margot Robbie például olyat mondott rólunk, amire sokan nem voltak felkészülve, sőt, a sztár még nagyon kedves kis történeteket is megosztott fociról, Magyarországról és Budapest utcáiról is.

Korábban pedig Terence Hill mondott rólunk nagyon szépeket. A színészről korábban is tudni lehetett, hogy mély hite van, és például ezért is utasította vissza a Rambo főszerepét, amelyet később Sylvester Stallone kapott meg. De e mellett is visszautasított egy csomó filmszerepet, amelyeket túl véresnek ítélt. Terence Hillről és Bud Spencerről amúgy rengeteg érdekességet lehet olvasni magyarul is, hiszen a páros munkásságát nagyszerűen, több könyvben is feldolgozta Király Levente. Többek között a Zsugabubus című művében, vagy éppen a Legendás pofonosztók című művében is. Olyan történeteket olvashatunk ezekben a könyvekben, amelyeket máshol nem.

Többek között azt is megtudhatjuk, hogy Bud Spencer különleges népnek tartotta egész életében a magyarokat, sportolói pályafutása során pedig többször megmérkőzött a magyarokkal is, az egyik utolsó meccsét is velünk játszotta itt Budapesten, mielőtt színész lett. 

Terence Hill a magyar rajongókat a legkedvesebbnek mondja, illetve a legdiszkrétebbnek. A színész úgy fogalmazott:

"Bármerre járok a világban, ordítoznak, üvöltöznek körülöttem, míg a magyarok vigyáznak rám"

Sokkal több érdekesség érdekel még a legendákról?

(via Vasárnap)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás