promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot bukott az RTL sikervárományos műsora, azonnal lekerül a képernyőről
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy reményeket fűzött hozzá a csatorna, hiszen korábban már bizonyított a formátum.

Ahogy azt már korábban mi is megírtuk, a LEGO Masters ezen a héten szombaton távozik az RTL képernyőjéről, és egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e új évad. Az RTL azonban most bejelentette két másik műsor végét, ráadásul mindkettőnek most pénteken, tehát december 22-én lesz vége. 

A város királynői nem igazán nyerte be magát a nézők szívébe, és rengeteg kritikát kapott, pedig a készítők korábban azt ígérték, hogy a műsorban valódi drámák fognak felszínre törni a töménytelen luxus mögül. Itt is kérdéses, hogy kap-e majd folytatást a The Real Housewives felfrissített formátuma, mert a nézőszámok sem alakultak olyan jól, nagyon elmaradnak az őszi szezon elején a konkurenciánál futó hasonló formátum közönségarányaitól, a Kőgazdag fiatalok nézettségétől.

Bár ez még nagyon a jövő zenéje, egyelőre nem látni azt sem, hogy ki lehet az aki meg tudja lovagolni a műsort, és más televíziós produkciókba is meghívást kaphat, nem látni ki lesz az új Köllő Babett vagy Polgár Tünde.

A műsor most 15 adást élt meg, tehát három héten keresztül futott. A műsor visszanézhető az RTL+ felületein, néha mi is írtunk róla, aki viszont falra mászik az ilyen műsoroktól, azok Dancsó Péter paródiavideóiban találhatják meg a számításaikat.

A Város királynői mellett távozik a Kanapéhuszárok, ami péntek esténként jelentkezett új részekkel a késői idősávban, és összesen 5 héten keresztül futott.

A műsor azt próbálta lekövetni, ami végtére a valóságban is történik: civil embereket mutatott meg az otthonukban, akik több a különféle tartalomszolgáltatók műsoraira reagáltak valamit, hol nevettek, hol felháborodtak.

Ez a műsor is elég rosszul szerepelt, az TV-nézők elvoltak a saját érzéseikkel, szeretetükkel és indulataikkal, nem sokan érezték szükségét, hogy másokét is meglessék Már a 3. adás is csak 7%-os arányt ért csak el, így elég nagy rá az esély, hogy ez a formátum sem köszön vissza egyhamar a csatornán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás