promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert cafatokra tépte A város királynőit, egyetlen mondattal megsemmisítette a viháncoló kamumilliomosokat
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok néző várta már a pillanatot, mikor az ország megmondóembere beleáll a fennhéjázó lányokba.

Az Önkényes Mérvadóban megtörtént az, amire már régóta számítani lehetett, az RTL legújabb trash reality műsora, A város királynői is terítékre került. Csízi Ágnes, Puzsér Róbert és Horváth Oszkár egymásnak adogatta a stafétát, együtt próbáltak megfejteni egy új jelenséget, amit a kereskedelmi csatornáknál tapasztalhatunk, miszerint mindig a piacvezető diktál, és a többiek csak lopnak. Amióta ugyanis az RTL hátrányba került a TV2-vel szemben, olyan, mintha ők lennének azok, akik utánozzák a piacvezetőt, A város királynői legalábbis pont úgy néz ki, mint az őszi szezon egyik slágerműsora, a Kőgazdag fiatalok.

„Ezt a gátlástalan, pénzes proliveretést, Guccival, Armanival, meg Louis Vuttonnal való szociális izgatást legalább eddig nem művelte, és most az RTL is beszállt ebbe. Eloszlatta a leges legutolsó kétséget is afelől, hogy bármennyivel is különb, és ennyire nem hajol le, mert az RTL mégis inkább szórakoztatni akar”

Puzsér Róbert szerint az összes receptor szétégetéséről van szó, eddig csak ízléstelenséggel hergelt az RTL, de most már szociális hergeléssel is. Csízi Ágnes azért vitatkozott Puzsér megfigyelésével, és erre elég nyomós érvet is hozott: A való világot, ami már az elmúlt tíz évben is hihetetlenül mélyre süllyedt, akár az országos csatornán futott, akár nem, a közbeszédet elképesztő mélységekbe húzta le.

„Az az érthetetlen, hogy úgy tűnik ez egy semmilyen értelemben nem sikerült koncepció”

Ágnes szerint a műsoron még felháborodni sem lehet, mert inkább nevetséges az egész, annyira egyértelmű, hogy a műsorban látott flexelés nagy része teljesen kamu, mint ahogy a generált konfliktusok is kínosan erőltetettek.

„Egy nő annyit ér, amennyit költenek rá - tehát ha rád kedves TV néző, ha rád nem költött a férjed az elmúlt hónapba semmit, akkor te annyit érsz. Nem azért, mert ennyi pénzetek van, vagy mert lehet hogy ott kéne hagynod a Jóskát, hanem azért mert te ennyit érsz”

- mondta Ágnes a műsorról, és mondatai igencsak elgondolkodtatóak. Érthetetlen, hogy ha ezek a nők tényleg annyira gazdagok, miért vállalnak szerepet egy ilyen műsorban, amiben még akkor is nevetség tárgyává teszik magukat, ha közben a nézők nagy valószínűséggel teljesen tisztában vannak vele, hogy a legtöbb jelenet előre kitalált és előadott.

Amikor pedig mégis valami valós dráma szökik a műsorban, akkor rendkívül kínosan érezheti magát mindenki, erről mi is írtunk legutóbb, egyszerűen a formátum nem tűnik alkalmasnak arra, hogy a csillogás mögötti emberi drámákat ízlésesen mutassa be.

„Aki tényleg burzsoá, az nem mondja, harsogja négy égtáj felé, hogy én burzsoá vagyok, vegyétek észre, hogy itt vagyok, úgy élek hogy nagyon gazdag vagyok. Nem elég Zsuzsának a gazdagsága? Zsuzsának kell magyaráznia?”

Nyilvánvaló, hogy ezek kémcsövekben kikísérletezgetett mondatok. A teljes beszélgetést itt tudjátok meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás