promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kommentelő buktatta le A város (egyik) királynőjét, aki álnéven dicséri saját magát?
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők nem igazán elégedettek az RTL reality műsorával, ami a Feleségek luxuskivitelben formátumát viszi tovább, erről itt írtunk még korábban, az első adások után. A hölgyek azonban azóta sem lettek sokkal népszerűbbek, a TV elé is egyre kevesebb embert ültetnek le a legutóbbi nézettségi adatok alapján, és nem nyerték el Reddit felhasználóinak a tetszését sem. 

Bár elég meglepő is lenne, ha ez sikerülne a híresen rosszindulatú anonim kommentelőket tömörítő oldalon. Amit egy-egy felhasználó ír, az tényleg egészen elképesztően visszataszító, már-már gusztustalan, akár fedi a valóságot, akár nem. Így egyszerűen nem szabadna megnyilvánulni, még akkor sem, ha az ember névtelen, tomboljon benne akármilyen sok indulat is. Valahogy máshogy lenne jó ezeket levezetni, például eljárhatnának többet sportolni, vagy valamilyen alkotási folyamatban tanácsos levezetni ezeket.

Kiválogattunk pár szaftosabb kommentet, amik ugyan kritikusak, nem bánnak kesztyű:

Móni egy dubaios vadparaszt, Violetta kígyó, Laura álságos, Zsuzsa közönséges, Paulina mama lenéző, Anna meg mintha ott sem lenne. azt viszont nagyon bírom, hogy Paulina junior szanaszét van gyógyszerezve, mint egy zombi, leszedálva. nem hatja meg semmi. én szakadok rajta.

Apró Anna pár év alatt nagyon leamortizálta magát, főleg a szürke fogai.

Laura (azt hiszem így hívják) az egyedüli, aki szimpatikus nekem. A többi borzasztó, de mind közül Zsuzsa a legszörnyűbb.

Az összes. En aztan tenyleg fogekony vagyok a trash-re es a Luxifeliket is neztem, de ezt keptelen voltam 5 percnel tovabb nezni. A szetdrogozott Annan azota se tudtam tullepni

Az egyik kommentelő viszont felhívta rá a figyelmet, hogy Micheller Mónika valószínűleg álnéven van fent az oldalon, és saját magát védelmezi. Ha ez így van, akkor nem ez az első eset, hogy a Mónika lebukik valamivel.A profiljára kattintva valóban jól látható, hogy a felhasználó csak Moncsival kapcsolatban nyilvánul meg, és általában ugyanazokat írja. Persze előfordulhat, hogy tényleg csak egy lelkes rajongóról, vagy közeli hozzátartozóról van szó, aki rosszul viseli a kritikát. Íme pár komment a felhasználótól:

Alig varom Micheller Monikat @mmoncsi-t! Imadom azt a csajt, nem ismerem igaz kozelrol, de mindig mosolyog, kedves, nem hordja fent az orrat, tuti nezni fogom!!! Mikor kezdodik?

En is ismerem es imadom, okos es vegtelenul joindulatu csaj, irgy allatok vagytok, komolyan mondom!

Esztergomban voltam èvfolyamtársa a főiskolán, akkor mèg szèpsegversenyt is nyert. Nem èrtem mièrt kell kurvázni, èrtelmes, kedves làny volt!

Nem escort, kurva jo csaj es iszonyat jofej es okos is!

Aki szeretne egy jót röhögni a műsoron, annak meg sem kell néznie, elég megnézni Dancsó Péter első paródiavideóját

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás