promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkolta a rajongókat az Igazából szerelem sztárjának a külseje, teljesen abszurd ahogy 20 évvel a film megjelenése után kinéz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

73 évesen is elképesztően jó formában van az Igazából szerelem című film sztárja.

Sokunk egyik kedvenc karácsonyi filmjét az Igazából szerelmet kivétel nélkül minden évben láthatjuk a tévében az ünnepek alatt. A film a 2003-as megjelenése óta igazi klasszikussá vált és jó néhány olyan jelenet is látható benne, amely örökre beleírta magát az emlékezetünkbe.

Az egyik ilyen a Christmas Is All Around című dal, amit a brit színész, Bill Nighy adott elő a filmben és azóta már számtalanszor láthattuk a közösségi oldalakon, sőt a rádióban is többször hallható a mai napig.

Ha esetleg elsőre nem jutna eszedbe az említett felvétel, íme egy kis segítség a nosztalgiázáshoz.

Az Igazából szerelem című film és így az említett jelenet óta is eltelt már több mint 20 év, így bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy néznek ki most az egykori főszereplők, köztük Bill Nighy. Nos, az emlékezetes dal előadója most már 73 éves és a legfrissebb fotóit látva még mindig remek formának örvend. A színész azóta is aktív és több nagyon népszerű filmben is feltűnt azóta például a 2017-es A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában vagy a 2020-ban megjelent Emma című alkotásban.

E mellett pedig a hírek szerint a magánéletével is minden rendben van, nemrégiben ugyanis kiderült, hogy a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintour-ral alkot egy párt. A szerelmesek idén májusban a Met-gálán mutatkoztak először nyilvánosan, ami után természetesen a sajtó is azonnal cikkezni kezdett róluk.

A 73 éves Anna és a szintén 73 éves Bill kapcsolatáról már 2021-ben elkezdtek cikkezni, miután több romantikus vacsorát is eltöltöttek együtt Olaszországban, a szerelmüket azonban csak majd két évvel később vállalták fel.

Az idei gálán azonban megtört a jég és a páros mindenkit lenyűgözött a vörös szőnyegen, ahogy az a Daily Mail videójában látható.

Ezen a felvételen is látszik, hogy az Igazából szerelem sztárja láthatóan a mai napig remek formában van és az embernek tényleg olyan érzése van mintha nem fogna rajta az idő. Ha idén karácsonykor újra megnézed a filmet mindenképp hasonlítsd össze a látványt a sztár friss fotóival és egyértelmű lesz az állításunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás