promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazából szerelem: hogyan került a filmbe ez az ördögien vonzó német nő?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kihívó szépségű Heike akkoriban Daniel Craig párja volt, de még a James Bond-korszak előtt szakítottak.

Az Igazából szerelem című film legalább annyira kihagyhatatlan a tévék karácsony környéki kínálatából, mint a Reszkessetek, betörők! A 2003-ban készült romantikus dráma több szálon futó cselekményfüzérének egyik legizgatóbb része egy német színésznőhöz kapcsolódik.

Heike Makatsch (aki idén ünnepelte 50. születésnapját) alakította azt a Mia nevű dögös titkárnőt, aki sikerrel csábította el az Alan Rickman által megformált (természetesen házas) főnököt.

Egy német nő a brit–amerikai–francia sztárprodukcióban? Az ördögien vonzó Heike politológiát és szociológiát tanult Düsseldorfban, majd egy ruhatervező cégnél kapott gyakornoki állást. 1993-ban aztán a tévés karrierje is elindult, mégpedig a legendás VIVA zenecsatornánál (akkor még szőke frufrukkal), majd 1996-ban a mozivásznon is feltűnt.

Fotó: Profimedia

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy csupa szenzációs produkcióban szerepelt, de 2002-ben A Kaptár már az ismertebb alkotások közé tartozott. A következő évben pedig jött az Igazából szerelem, és a testhezálló titkárnői szerep.

Kevésbé tudott, hogy Heike 1997 és 2004 között szerelmi afférba keveredett Daniel Craiggel, aki akkoriban még (kis túlzással) tucatszínésznek számított. 2006-ban azonban megkapta James Bond szerepét, és ezzel rögtön A-listás sztárrá ugrott elő.

Az Igazából szerelem londoni premierjén Heike Hugh Grant oldalán vonulhatott be, és visszatekintve kétségkívül ezt nevezhetjük karrierje eddigi csúcspontjának. Mindenki arra számított, hogy a színésznő számára ezután a világsiker következik, de ő már akkor nyugalomra intett mindenkit:

„Valóban épült most egy híd a németországi és angliai életem között. A köldökzsinór megvan, de mindezzel együtt nem értékelném túl a történteket.”

Craig és a karrierépítés miatt akkoriban valóban kevesebbet tartózkodott a szülőhazájában, de a nagy áttörés végül nem jött össze számára. Visszatért Németországba, szült három lányt, és ma is Berlinben él, a színészkedés mellett szinkronizál és énekel.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás