promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féltve őrzött részét mutatta meg álomotthonának Dallos Bogi és Puskás Peti
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puskás Peti és Dallos Bogi imádnivaló videón vezet körbe minket a mini szobán.

Puskás Peti és Dallos Bogi egy olyan videót közölt az Instagram-on, amely nagyon sok követőjük szívét dobogtatta meg, hiszen igazán bensőséges betekintés nyújtott az ő kicsiny és személyes világába, amely tele van meglepetésekkel és csupa szépséggel. A páros amúgy korábban is mutatott már rengeteg videót az otthonukról, többek között a csodálatos kertjükről és a ház megannyi apró kis zúgáról. Sokszor amúgy a közös kis szessönök, a zenélgetések is itt zajlanak, szóval nagyon sokszor láthattuk már a ház egyes részeit.

Ám nem minden részét, és ez egy hiánypótló kedves kis videó a párostól.

A rajongók ugyanis betekintést nyerhettek most a gyerekszobába.

Ahol bizony minden nagyon eredeti, egyedi, nagyon kellemes kis bútorokkal, tele otthon berendezési tárgyakkal, de ezek között ők elvezetnek minket, miközben készül a felvétel is. Ábel szobája tényleg lenyűgöző, nagyon otthonos lett, nem véletlen, hogy a rajongóktól özönlenek természetesen a jókívánságok a párosnak. Nagyon gondosan van kiválogatva minden, és nagyon is összepasszol minden, de ez már megszokott a párosnál, akik látták már a házuk többi szobáját is, azok is azt mondják, hogy nagyon nagy a harmónia.

A kis Ábel amúgy szeptember 7-én született, így Peti és Bogi életében valószínűleg ez a legboldogabb időszak most, a fiatalok már két éve házasok. Idén márciusban jelentették be, hogy gyermekük lesz, akkor az interneten is kiakadt a cukiságméter, több ezren gratuláltak a fiataloknak. 

Dallos Bogit nemsokára az RTL képernyőjén is láthatjuk majd, hiszen zsűrizni fog a LEGO Masters című vetélkedőben november 25-én.

Így néz ki tehát otthonuk féltve őrzött kis szeglete:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás