promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti szenzációs videót mutatott az otthonáról, iszonyatosan hangulatos a közös házuk Dallos Bogival
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebből a szögből még sosem láthattad a Puskás-Dallos házaspár közös otthonát.

A Puskás-Dallos házaspárt óriási öröm érte a napokba, hiszen megszületett első gyermekük, és már felvételeket is közölt róla a boldog házaspár. Peti és Bogi életében valószínűleg ez a legboldogabb időszak most, a fiatalok már két éve házasok. Idén márciusban jelentették be, hogy gyermekük lesz, akkor az interneten is kiakadt a cukiságméter, több ezren gratuláltak a fiataloknak. A sztárpár babája végül szeptember 7-én született meg, és egy csodálatos nevet választottak számára, Ábelnek keresztelték az újszülöttet.

Puskás Peti akkor megható sorokkal üdvözölte a csöppséget, mint írta Instagram-oldalán:

"Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád Ábel"

Peti és Bogi amúgy alképesztő otthont vásárolt még korábban maguknak, amelyet már több videóban is megmutattak a nagyközönségnek, a lakás berendezését is a letisztulr formák uralják, illetve a retró, amely elképesztően illik a pároshoz. Az elmúlt időszakban több videó is napvilágot látott a sztárpár otthonáról, de elsősorban belülről, Peti pedig nem is olyan régen posztolt az egyik közösségi oldalára egy olyan videót, amelyben eddig sosem látott szögből láthatjuk meg a csodaotthonát, a videó pedig iszonyatosan hangulatos lett, a ház kicsit kívülről, plusz a kert. És biztos mindenki imádni fogja, aki épp ingatlanvásárlás előtt áll, vagy éppen felújítana, lehet belőle inspirálódni is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás