promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forrnak az indulatok a Netflix népszerű sorozata miatt, hazugságokat terjesztenek a készítők?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiakadtak a nézők A korona című sorozat hatodik évada miatt.

A hatodik egyben befejező évadával tért vissza a Netflixre A korona című sorozat, az első négy epizódot látva azonban már most teljesen kiakadtak a nézők. A problémát az okozza, hogy a legfrissebb részekben egészen részletesen megmutatják Diana hercegné tragikus autóbalesetét, a britek pedig egyáltalán nem szeretnék újra átélni szeretett hercegnéjük halálát.

A korona új évadát Diana egykori komornyikja, Paul Burrell is nagyon elítéli. Szerinte ezúttal nagyon messzire mentek a készítők.

Mirror-nak adott exkluzív interjújában az egykori királyi komornyik azt mondta, hogy a ma reggel a Netflixre felkerült epizód nagyon gusztustalan, sőt egészen hátborzongató. Nem kellett volna ugyanis ilyen részletességgel megmutatni az összetört Mercedest, amiben Diana hercegné és az akkori szerelme meghalt.

Burrell, akit Diana az egyetlen férfinak nevezett, akiben valaha megbízott, azt mondta, kötelességének érezte, hogy megnézze a Netflix királyi családról szóló sorozatának hatodik évadát, hogy lássa, hogyan őrzik meg a hercegné emlékét de hatalmas csalódott benne.

Burrell 1987-ben csatlakozott Károly herceg és Diana hercegné háztartásához, ahol a komornyikjaként dolgozott egészen 1997. augusztus 31-ig, Diana tragikus haláláig. Az egykori komornyik elmondása szerint, nagyon aggódik az új évad miatt, mert szerinte túl messzire mentek az alkotók, és ezzel újra felnyitják a család, köztük a hercegné két árván maradt fia, Vilmos és Harry fájdalmát.

Az ő emléke még mindig túl közel áll az emberek és a családja szívéhez, Vilmoshoz, Harryhez és mindazokhoz, akik ismerték és szerették. Nagyon groteszknek találom Diana halálának minden pillanatát megmutatni egy kitalált, fikciós tévéműsorban.”

– mondta. Diana hercegné halálakor egyébként azt pletykálták, hogy terhes, és szerelme, Dodi Fayad gyermekét várja. A pletykát azonban később Diana boncolása során egy patológus cáfolta. A koronában azonban úgy tüntetik fel a történteket, mintha valóban várandós lett volna.

Kérem ne higgye senki, hogy Diana gyermeket várt mielőtt meghalt, mert nem. Ez nem igaz. Mi tudjuk, mi történt és az egész életünket tönkretette. Nem akarjuk újra látni a szörnyűségeket 

- hangsúlyozta az egykori komornyik. Burrell azt mondja, hogy szerinte a közvélemény össze van zavarodva azzal kapcsolatban, hogy mi igaz valójában és mi az, ami pusztán a feszültségkeltés miatt került bele a sorozatba, ezért arra kéri az embereket, hogy ne higgyék el amit a Netflix ikonikus sorozatának utolsó évadában látnak szeretett hercegnéjükről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás