promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lekerülnek az RTL sikerműsorai, egyszerre három távozik a csatornáról
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen felborulnak a napok az RTL-nél.

Több sikerműsor is egyszerre fog lekerülni az RTL képernyőjéről. Szám szerint három kiemelt produkció fog egymást követő két napon véget érni, és már az is kiderült, hogy pontosan mikor lesznek az utolsó adások.

November 17-én, pénteken rögtön két produkció fináléját láthatjuk. A Házasodna a gazda 6. évadjának bevezető epizódját még április elején tűzte műsorra az RTL, aztán határozatlan időre elvonult. Nádai Anikóék aztán október 30-án, vagyis nem olyan régen tértek vissza, és azóta is minden hétköznap este képernyőn vannak. Azonban a társkereső reality nemsokára véget ér, az utolsó adás

november 17-én, pénteken 19:55-től lesz a csatornán.


Rögtön ezt követi majd a Survivor, aminek új évadja október 2-án debütált az RTL-en. A kiemelt műsorban a civil játékosok három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban küzdtek a kezdetek óta, de október 30-án egyesültek a törzsek, és elindult az egyéni játék.

A túlélő reality a Házasodna a gazda 6. évadjával egy napon, november 17-én fog véget érni; az utolsó adást 21:15-től láthatják a nézők.


Végezetül pedig pont kerül a The Voice végére is. A műsort ugyan sokan nézik, de közel sem annyian, mint a Sztárban sztár leszek!-et a TV2-n, ráadásul a nézők eléggé unják is ezeket az adásokat. Ezek szerint ezzel kapcsolatban sem jött be az RTL számítása, hiszen a The Voice-t egyfajta X-Faktor pótléknak szánták idén, de talán jobban jártak volna, ha újra Puskás Petiéket rakták volna be szombat estére.

Az elődöntőbe 6 énekes jutott be: Miklósa Erika csapatából Kovács Aliz és Szakács Erika, Trokán Nóra versenyzői közül Fóris Szonja és Galambos Péter, Curtis-től Virág Timóteus, Manuel-nél pedig Kovács Harmat. Vagyis közülük kerül majd ki a végső győztes a november 18-i fináléban.

A döntő aznap este 20:20-kor fog kezdődni.


A három kiemelt műsor távozása után az RTL változtat az aktuális műsorkínálatán: hétköznap esténként  Az árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality lesz látható 19:45-től, majd 21:15-től a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat, A Király lesz képernyőn hétfőtől csütörtökig; péntek esténként pedig jönnek a Kanapéhuszárok.

Szombat este pedig jön a Lego Masters, amit 19:30 és 21:15 között láthatnak a nézők, majd ismét Árpa Attiláék nyomozása következik. Vasárnap továbbra is a Sztárbox lesz terítéken.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás