promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő felvétel került elő a The Voice továbbjutójáról, aki már háromévesen is tehetségkutatósat játszott nővérével
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak a válogató résznél tartunk, de már most óriási esélyekkel indul Kovács Harmat, akiről évekkel ezelőtti felvételek kerültek elő.

Ezen a hétvégén már a 6. fordulóhoz érkezik az RTL The Voice című tehetségkutató műsora, hamarosan megtelnek a Miklósa Erika, Trokán Nóra, Curtis és Manuel alkotta mentorok csapatai. Ezután a továbbjutók párbajozni fognak, majd következik egy kiütéses szakasz, és végül csak a 12 legjobb juthat be az élő show-ba. A győztes nemcsak a Sziget Fesztiválon léphet majd fel, hanem haza viheti a 36 millió forintot is, ami a hazai tehetségkutató műsorok valaha volt legnagyobb összegű pénznyereménye.

A válogatás úgy működik, hogy a mentorok (vagy angolos kifejezéssel élve, coachoknak) először még nem látják, csak hallják a versenyzőket, akik az énekhangjukkal kell meggyőzzenek legalább egy zsűritagot. Ha valaki megfordul a mentorok közül, a versenyző automatikusan tovább jut, ha pedig többen is megfordulnak, akkor a versenyző választhat.

Még a legelső válogatón történt, hogy Kovács Gyopár énekes és színésznő húga is színpadra állt, és óriási sikert aratott: ritka dolog történt, mind a négy mentor megfordult a produkció hallatán. A 17 éves Kovács Harmat egy jól ismert dalt adott elő, Billie Eilish No Time To Die című számát választotta, ami az azonos című legutolsó James Bond főcíméhez készült. Nos, azóta számos egyéb tehetség is megfordult a The Voice színpadán, de Hajnal még mindig a legesélyesebb versenyzők között van.

A gyönyörű hangú lány előtt azonban nem ismeretlen a tehetségkutatók világa, tavaly az azóta már nyugdíjazott X-Faktorban is megmérettette magát, de ott sajnos nem tudott nyerni. Az időben azonban még tovább kell visszaugornunk, hogy megtaláljuk Hajnal első TV-s szereplését, ami 2016-ban volt a mára talán már teljesen el is feledett Kismenők című tehetségkutatóban, ahol 28 produkció küzdött a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért. 

Hét évvel korábban a műsor apropóján hívták meg az akkor még csak 10 éves Harmatot nővérével, a Rising Starban már befutott Kovács Gyopárral együtt a TV2 reggeli beszélgetős műsorába. Harmat elképesztően cuki ebben a videóban. és bár mára már kész nővé érett, még mindig ez az őszinte, gyermeki mosoly ül ki az arcára, mikor megszólal.

Érdemes végighallgatni az adást, mert a két testvér igazán szívhez szólóan beszél a másikról, Hajnal számára nővére egyenesen példakép, míg Gyopár arról beszél, hogy Harmat már három évesen is tehetségkutatósat játszott. Reméljük hamarosan beteljesülnek ezek a gyermekkori álmok. Érdekesség csupán, de ennek az adásnak a felvételekor Gyopár pont annyi idős, mint most Harmat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás