promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig egy hónap után máris lekerül a műsorról a VIASAT legnépszerűbb műsora, a csatorna ezzel indokolta a döntést
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Adom a napom augusztus legvégén indult, a Viasat 3 ambiíciót pedig jól mutatta, hogy a fél várost kiplakátolták vele.

Az Adom a napom volt az egyik legjobb dolog, ami a TV szerelmeseivel történhetett szeptemberben. Miközben a nagy kereskedelmi csatornák egymás után robbantották be a különféle tehetségkutató műsoraikat (The Voice, Sztárban sztár leszek! Mutasd a hangod!) és reality-ket (A konyhafőnök, Kőgazdag fiatalok, Cápák között, stb.), addig a Viasat 3 nevető harmadikként egy nem éppen hagyományos esti beszélgetős műsorral készült az őszre. A nézettségi mutatókat lehet, hogy nem nyerték meg vele, de a nézők szívét annál inkább, mivel ez egy celebkedéstől mentes, igényes, felnőtteknek szóló műsort tettek le az asztalra.

Ráadásul az Adom a napom saját fejlesztésű műsor.

A Viasat 3 érezhetően a középosztály, felső-középosztály nézőire célzott vele, a műsorban nem a jelenlegi legnagyobb celebek adogatták egymásnak a kulcsot, hanem a kultúra legkülönfélébb területeiről származó figurák, legyen az komikus, stylist, modell, énekes, műsorvezető, színész vagy áppen szakács. Természetesen egyikük sem ismeretlen, mégis olyan emberek, akik nem a nagy nyilvánosság előtt élik az életüket, és rendelkeznek olyan élettapasztalatokkal, amik a nézők számára is érdekesek, relevánsak lehetnek. 

A műsor koncepciója, hogy napközben élő stream-en lehet végigkövetni a meghívottak aktuális napját, este pedig a beszélgetés során erre is reflektálnak. A stream nem volt különösebben érdekes, mivel a szereplők hétköznapjai is általában elég eseménytelenül telnek, de a beszélgetések mindig tartogattak egy-két érdekes momentumot. Ezek közül párat mi is megírtunk.

A meghívott beszélgetőpartnerek közül néhányan celeb múlttal is rendelkeztek, vagy kötődött a nevükhöz korábbi botrány, de, Majoros Hajnalka (alias Dundika), Stohl András, Curtis, vagy éppen Liptai Klaudia is a legemberibb oldalukat mutathatták meg a műsorban. Ehhez szükség volt Geszti Péter lényeglátó, figyelmes kérdéseire is. A fenti videorészletben például a legutolsó adás vendége, Fluor Tomi beszél a sapkája mögött megbúvó pszichés rejtelmekről.

Az Adom a napom jövő héten már lekerül a műsorról, és átadja helyét a Szingli vagy svindli című talkshow-nak, ami egy párkeresős reality.

A Geszti rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, az Adom a napom már novemberben visszatér a második évaddal, a csatorna tehát nagyon is elégedett volt a számokkal, mert ilyen gyors döntés azért nem mindennap születik. Azóta a csatornát üzemeltető Antenna Entertainment is megerősítette, hogy november elején már érkezik is a 2. évad - derült ki a SorozatWiki kérdésére adott válaszukból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás