promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Pacino 29 éves exe bikinire vetkőzött, nem egy hétköznapi csinibaba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Clint Eastwood és Mick Jagger csak néhány híresség azok közül, akiket megszédített Alfallah szépsége.

Noor Alfallah mindig is kerülte rivaldafényt, korábban csupán néhány lesifotó és megszólaló ismerős árulkodott arról, hogy a fiatal lány és Al Pacino egy párt alkotnak. Az is csupán a nyolcadik hónapban derült ki a széles nyilvánosság számára, hogy Alfallah teherbe esett a Keresztapa filmek legendás színészóriásától. Az internet népe rögtön gyanút fogott, hogy a csinos producerhölgy személyéében egy újabb ravasz aranyásót tisztelhetünk, azonban ezt mindenki egyöntetűen cáfolta, aki közelebbi kapcsolatot ápolt a sztárpárral.

Az apja révén kuvaiti felmenőkkel is rendelkező, tehetős családból származó Noor Alfallah, maga is sikeres vállalkozó, a Sonyhoz tartozó Lynda Obst Productions alelnöke, bár idejét mostanában nyilvánvalóan alig pár hónapos kisbabája foglalja le. Al Pacinot is komoly vádak érték, hogy ebben a korban nem a legfelelősségteljesebb gyereket vállalni, de hát ahogy mondani szokták: ember tervez, Isten végez. A színész maga sem hitte el, hogy a dolog megtörténhet, és DNS tesztet kért, az eredmény azonban pozitív lett.

A 83 éves Al Pacinot és 29 éves barátnőjét azonban úgy tűnik, nem igazán kovácsolta össze a Julie Marie-ra keresztelt új jövevény, mert a Blast értesülése szerint Alfallah kérelmet nyújtott be a gyerek egyedüli felügyeleti jogáért. Ez nem zárná ki Al Pacinót a közös döntésekből, és látogatási jogokat is biztosít az idős sztárnak, de az végleg bizonyossá vált, hogy az óriási korkülönbség nem segítette a pár dolgát.

A pár közös gyermekük születése után három hónappal máris szakított.

Alfallah egyébként rendszeresen választ párt vagy társaságot az idősebb korosztályból, korábban Mick Jagerrel és a milliárdos Nicolas Berggruennel járt, de hírbe hozták Clint Eastwooddal is, amit a hölgy határozottan tagadott. Egyikük sem mai bika, de teljesen meg tudjuk érteni, ha elcsábulnak egy olyan visszafogottan elegáns szépség láttán, mint Noora. Elég ránézni a hölgy Instagram oldalára, hogy mi is meggyőződjünk erről.

Noor Alfallah nem veti meg a selfie-zés intézményét.

Ezen a képen már bikiniben mosolyog ránk:

Végül egy vicces kép: Noor Alfallah új randipartnerével pózol:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás