promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elátkozták a magyar celebnőket? A szakításdömpingnek két új áldozata van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Átok sújtja a göndör hajú nőket Magyarországon? Tömeges szakítás indult be ezen a fronton.

A múltkori szomorú cikkünk után ismét nem jó hírekkel érkezünk: megint két ismert énekesnőnk kapcsolata jutott válságba. Mindkettő ígéretes szerelemnek indult, az egyik viharosabb, a másik kiegyensúlyozottabb: gyermek is született.

Ahogyan azt múltkori cikkünkben is leírtuk, Polnekker Virág és Király-Virág Anita kapcsolata is véget ért, mindketten a válás mellett döntöttek.

Úgy néz ki ez az év azonban több sztár szempontjából is sorrsfordító, ugyanis újabb villámként csapott le a hír: Radics Gigi különválik gyermeke édesapjától. Ezt egy Instagram bejegyzésben tárta a követői elé, nem lehetett könnyű sem a döntés, sem az, hogy a nyilvánosság elé tárja az érzéseit. Érthető módon, nem szerette volna ha a sajtó kiforgatja a történteket és bár sejtelmesen fogalmazott, a lényeg nem veszett el: más életet képzelnek el maguknak, elmentek egymás mellett, azonban emberileg szereti a párját, gyermekének pedig eddig csodálatos apja volt és ez ezután sem lesz másképp.

A szomorú bejegyzést itt találjátok, Radics Gigi mindig is védte a magánéletét, ezt ebben a posztban is jelezte, azonban most megtisztelte a nyilvánosságot ezzel a bejegyzéssel:


Ez csak találgatás, de Opitz Barbiék háza táján is változás történhetett: az énekesnő letörölte a párjával közös képeit, azonban
tőle szokatlan módon ehhez semmiyen kommentárt nem fűzött.

Utolsó feltett képe azonban árulkodó: igazi falkavezér oroszlánként magával szembenézve áll a tükör előtt, mintegy szimbolikusan. Önmagával szembenézve, egyedül, erősen.

Az ő kapcsolatuk nem nélkülözte a drámákat, erről lapunk is többször írt, azonban senkinek nem posztja mások szerelmét megítélni, nekik ugyaúgy fájhat a szakítás, mint aki már gyermeket is vállalt a párjával.

Akárhogy is: mindkét párnak kívánjuk, hogy találja meg az igazi boldogságot és gyors felépülést kívánunk nekik ebből a nehéz helyzetből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás