promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi szédítően szenvedélyes az ágyban a pasijával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi párja, Albert osztotta meg a különleges jelenetet a TikTokon.

Meglepően nehéz követni, hogy mi is történt mostanában Opitz Barbival. Tavaly az exe megosztott róla egy olyan videót a neten, amiben valóban nincsen ruha az énekesnőn, azóta pedig nem igazán volt megállás.

Az előadó karácsonykor tűnt el, de mint kiderült, az is csak egy félreértés volt. Az énekesnő szerelme, Albert továbbra is az állítja, hogy Barbi családja igyekezett mindenkit ellene hangolni, ráadásul még meg is fenyegették őt. Az előadónak ráadásul az édesapja is belekeveredett az ügybe, és Opitz Tamás igyekezett kibékülni a fiatalokkal, de az egészből csak még nagyobb feszültség lett.

Opitz Barbi édesapja azért jelent meg a médiában, mert túlságosan féltette a lányát. Az énekesnőt persze nem futamodott meg, és mindenről kitálalt, így a médiában hozta nyilvánosságra, hogy az apja őt, valamint a barátait is halálosan megfenyegette.

Aztán az előadó viharos magánélete nem akart csillapodni, mivel a plázában egy társaság is belekötött anno Barbiba és Einwiller Gregorba. Végül a biztonsági szolgálat sikeresen kimentette őket, de mint a kettejük számára ez egy nagy trauma volt.

Sokan nem olyan régen azért akadtak ki Opitz Barbira, mivel megosztott egy olyan posztot, hogy szakított a szerelmével, majd törölte. Ilyeneket is írt hozzá, hogy nyomós indoka volt rá, de a részletekről nem akart beszélni.

A többség szerint ez csak egy kis médiahack volt, amivel oda akartak csapni mindenkinek. Esetleg benne lehet az is a pakliban, hogy csúnyán összevesztek, aztán kibékültek. Mindenesetre néhány embernek már kezd elege lenni Opitz Barbi kálváriájából, de hát ezzel nincs mit tenni. Az énekesnő a bulvármédia megkerülhetetlen szereplője lett, akinek az életét mindig követni fogják.

Az előadó szerelme, Serleg Albert mindenestre egy szenvedélyes képet osztott meg TikTokon, amin a keze Barbi combján van, az énekesnő pedig szenvedély csókkal közeledik a párja felé. Mivel az ágy végénen indul az egész, utána valószínűleg sokan sejtik, hogy mi következhetett.

A háttérben közben Opitz Barbi csodás énekhangját lehet hallani. Albert ezzel is valószínűleg azt akart kifejezni, hogy ők továbbra is együtt vannak, és felhőtlenül boldogok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás