promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elegük van az embereknek Opitz Barbiból, most rengetegen támadták be az énekesnőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi valóban médiahack sorozatot zúdít rá a közönségre, vagy tényleg felborult az élete.

Teljesen jogosan érzékelik azt az emberek, hogy Opitz Barbi fiatal előadóként mostanság állandóan a bulvársajtó kereszttüzébe tud kerülni. Tavaly indult be a botrányvonat, amikor az előadóról egy meztelen videó szivárgott ki az internetre. Természetesen borzalmasan megviselték őt a történtek, de aztán mégis túl tudott lendülni rajta.

Később jött egy új kapcsolat, de Opitz Barbi nem lélegezhetett fel. Tavaly karácsonykor a fiatal előadó eltűnt egy kis időre, és a sajtó is arról cikkezett, hogy a párja tartotta őt rettegésben, de végül ezt a félreértést is sikerült tisztázni. Később Opitz Barbi szerelme, Albert a botrány után kifakadt, és azt írta, hogy pont ellenkezőleg történt minden, és Opitz Barbi családja fenyegette meg őt, és ellene van mindenki teljesen érthetetlenül.

Aztán az énekesnő újra odacsapott, és kitálalt mindent az apjáról, aki nem csak őt, hanem a barátait is halálosan megfenyegette. Ez a háború úgy néz ki már nem igazán tudott hova fajulni, így Opitz Tamás erős visszavonulót fúj, tehát végleg feladta anno, hogy ezt rendbe tudja hozni a lányával.

Ha ez nem lenne elég, jött egy támadás is. A nyár kezdetén egy hatfős társaság kötött bele Opitz Barbiba és a vele lévő Einwiller Gregorba. Még életveszélyes fenyegetéseket is kaptak, hogy nem fogják élve elhagyni a plázát. Az énekesnőt leköpték, megtépték a haját, és a dulakodásban a körme is felszakadt. Végül a biztonsági szolgálatnak kellett őket kimenekíteni.

Tehát Opitz Barbinak nem igazán a zenéire koncentrál az ország nagyobb része, hanem a viharos életére. Közben az énekesnő édesapja újra feltűnt a színen, és megmutatott egy bögrét, amire az van ráírva, hogy „a világegyetem legjobb apukája”. Nem derült ki, hogy ezt mikor kapta Barbitól, de nem valószínű, hogy mostanában.

Aztán az énekesnő felforgatta az állóvizet egy Instagram-sztoriban:

„Sziasztok! Nos, én szakítottam a párommal, igazából elég nyomós indokom van rá, a könnyeim nem akarnak elfogyni... A részletekről nem szeretnék beszélni”

- írta a posztban az előadó, majd törölte, és ennek a helyét egy szerelmes fotó váltotta fel.

A Bors is arról cikkezett, hogy ez a szakítós dolog csak egy kis gyors médiahack volt. Esetleg benne lehet az is a pakliban, hogy csúnyán összevesztek, aztán kibékültek? Mindenesetre néhány embernek már kezd elege lenni Opitz Barbi kálváriájából.

„Nem nagyon lehet követni, mi is van pontosan Opitz Barbi körül. Ez a szakítós dolog is megint mi volt? Bejelenti a dolgot, aztán hirtelen meggondolja magát? A dúshajú királylány szerintem pont ezekkel akarja felhívni magára a figyelmet, mivel a zenéjével nem tudja. Nem előadó már, csak egy celeb, akinek pont jó, hogy a magánélete állandóan terítéken van, különben semmi perc alatt megcsappanna az érdeklődés körülötte”

- írta egy kommentelő az egyik bulvárcsoporotban, akivel sokan egyetértettek.

Az énekesnőnek azért elég szép megtekintései vannak a videómegosztón, és népszerű előadónak számít. Már csak az a nagy kérdés, hogy Opitz Barbi tényleg rájátszik néha a dolgokra, vagy ennyire nem tudja egyenesbe hozni az életét mostanában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás