promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Opitz Barbi olasz hasonmása, akinek a popsija be fogja teríteni a képernyődet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtaláltuk Opitz Barbi egzotikus hasonmását, aki nem igazán arcban hasonlít az énekesnőre.

A fiatal énekesnő és párja, Albert kapcsolata már régóta botrányoktól hangos, de mindent igyekeznek rendbe tenni maguk körül. Opitz Barbi családja sosem nézte jó szemmel, hogy a szerelmesek együtt vannak, és többször is megvádolták az előadó párját azzal, hogy bántalmazta, valamint elrabolta a lányukat.

Az énekesnő szerelme, Albert továbbra is az állítja, hogy Barbi családja igyekszik mindenkit ellene hangolni, ráadásul még meg is fenyegették őt. Az előadónak ráadásul az édesapja is belekeveredett az ügybe, és Opitz Tamás igyekezett kibékülni a fiatalokkal, de az egészből csak még nagyobb feszültség lett.

Opitz Barbi ezt egy idő után már nem hagyta szó nélkül, és egy Instagram-történetben reagált mindenre.

„Köszi, apa, a kedves aggódást a médiában, lejáratsz mindenkit, engem, a páromat. Inkább arról kéne beszélj, hogy milyen apa vagy, és hogy rendszeresen fenyegetsz azzal, hogy megölsz engem, a barátaimat és a páromat”

– írta akkor Opitz Barbi, aki Hozzátette, hogy apja hazudik és eltúlozza a valóságot.

Tamás megbánta korábbi kirohanásait, és békülést ajánlott lányának, de az előadó nem fogadta el. Ez a háború úgy néz ki már nem igazán tud hova fajulni, így Opitz Tamás erős visszavonulót fúj, tehát végleg feladja. Nem olyan rég azt is bejelentette, hogy elköltözik, és megszakítja a kapcsolatot a lányával.

Opitz Barbi úgy néz ki megkapja amit akar, és végre fellélegezhet. Bár lehet még a jövőben egyszer ki fog békülni az apjával.

„Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Én tudom, hogy ki vagyok, és mit akarok”

- írta az előadó egy Instagram-posztban.

Opitz Barbi anno gyakran osztott meg magáról villantós képeket, de ez már annyira nem jellemző.

Az énekesnőt messziről fel lehet ismerni az ikonikus hajáról. Most találtunk egy olasz lányt, aki bár arcban nem, de őrülten nagy hajkoronában abszolút Opitz Barbi egzotikus hasonmása. Alessia testi adottságokban is eléggé hasonlít Opitz Barbira. Annyi biztos, hogy ő sem fogja soha kivasalva hordani a haját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás