promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbiék grandiózus balhéja rendkívüli fordulatot vett, erre senki sem számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi és az apja alaposan összevesztek, és innen már lehet nincsen visszaút.

Ismét sokat pörgött Opitz Barbi neve a bulvársajtóban, ami jót is tehet egy hírességnek, de az énekesnőnek érezhetően már kicsit elege van az egészből. A viharos magánélete sokszor nem hagyja nyugodni az előadót. Ugyebár emlékezhetünk, hogy anno az egyik exe töltött fel róla egy olyan videót az internetre, amin Barbi egyáltalán nem visel ruhát, most pedig az új kapcsolatát nem nézik sokan jó szemmel.

Opitz Barbi jelenlegi párját ide kattintva tudjátok jobban szemügyre venni Bánkúti Sándor fotóján, amin közösen szerepelnek. Persze az énekesnő mostanság Instagramon is igyekszik megmutatni, hogy dúl köztük a szerelem.

Az énekesnő szerelme, Albert továbbra is az állítja, hogy Barbi családja igyekszik mindenkit ellene hangolni, ráadásul még meg is fenyegették őt. Az előadónak ráadásul az édesapja is belekeveredett az ügybe, és Opitz Tamás igyekezett kibékülni a fiatalokkal, de az egészből csak még nagyobb feszültség lett.

A híresség odacsapott, és kitálalt mindent az apjáról, aki nem csak őt, hanem a barátait is halálosan megfenyegette. Ez a háború úgy néz ki már nem igazán tud hova fajulni, így Opitz Tamás erős visszavonulót fúj, tehát végleg feladja, hogy ezt rendbe tudja hozni a lányával.

„Köszönöm, hogy eddig velem voltatok, ezután már nem lesztek velem! Mert én elmegyek k*rva messzire, ahol nem találtok rám soha az életben többé”

- idézte Opitz Barbi édesapját a Ripost, aki a túlzott aggódásával magyarázta az egészet.

Az énekesnő édesapja mindenképpen el akar költözni a faluból, mert állítólag a helyiek sem nézik jó szemmel a maradását. Opitz Tamás a sonkádi házát is meghirdette az interneten. Az előadó édesapja alapból Magyarország másik felében kapott munkát, így pedig úgy döntött, hogy a költözéssel örökre ki akar lépni a lánya életéből.

Opitz Barbi úgy néz ki megkapja amit akar, és végre fellélegezhet. Bár lehet még a jövőben egyszer ki fog békülni az apjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás