promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettegnek Opitz Barbi barátai – így néz ki az énekesnő párja, akitől nagyon féltik a hírességet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vége a találgatásoknak, mivel kiderült, hogy Opitz Barbi még egy esélyt adott a szerelmének.

Opitz Barbi fiatal előadóként állandóan a bulvársajtó kereszttüzébe tud kerülni. Ez annak is köszönhető, hogy eléggé viharos a magánélete. Az egész már tavaly nyáron kezdetét vette, amikor az énekesnő ellátogatott az RTL Reggeli című műsorába. Azt hitte minden rendben megy körülötte, a szakításán rég túl volt, és csak a zenére koncentrált.

Aznap délután Opitz Barbi azt hitte, hogy az új szerzeményéről fognak beszélni a rajongók az interneten, amit megmutatott a tévében, de ehelyett amiatt került a középpontba, hogy az exe közzétett róla egy olyan felvételt, amin meztelenül szerepel.

Az énekesnőt természetesen borzalmasan megviselték a történtek, és nem gondolta, hogy egyszer az, aki szerette, így hátba fogja támadni. Később jött egy új kapcsolat, de Opitz Barbi nem lélegezhetett fel. Tavaly karácsonykor a fiatal előadó eltűnt egy kis időre. Állítólag a barátja tartotta őt rettegésben, de ezek mind meg nem erősített pletykák voltak.

A többség úgy tudta, hogy a pár már szakított, ezért is tűntek el a közös fotók Opitz Barbi Instagram oldaláról. Az énekesnő kerülte a témát, és abszolút nem akart erről sehol sem nyilatkozni, szóval nem lehetett tudni, hogy együtt van-e még a párjával, vagy sem.

Ha szakítottak is a múltban, annyi biztos, hogy a szerelmesek ismét egymásra találtak. Ide kattintva tudjátok megnézni Bánkúti Sándor fotóján, hogyan néz Barbi kevese, Albert. A Bors azt is kiszúrta, hogy az előadó az egyik Instagram sztorjában is közös képet töltött fel.

A lap úgy tudja, hogy Opitz Barbi eltávolodott a barátaitól, akik nagyon féltik őt, mivel szerintük Albert agresszív, de az énekesnőt teljesen elvakítja a szerelem.

Barbi kedvese ezt másképp látja, és szerinte Barbinak a családja akarja a lányt ellene hangolni.

Albert a botrány után kifakadt, és azt írta, hogy pont ellenkezőleg történt minden, és Opitz Barbi családja fenyegette meg őt. A Borsnak nyilatkozó szakértő elmondta, hogy ha az énekesnő belekerült egy bántalmazó kapcsolatba, de nagyon szerelmes, akkor abból jelenleg a család, vagy a barátai fogják tudni kimenteni, ha ő maga ezt nem ismeri fel. Hogy kinek lehet igaza ebben a helyzetben, azt döntsétek el ti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás