promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keserves dolog derült ki Opitz Barbi párjáról, ami nagy botrányt kavarhat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi szerelmes, de közben a párjáról olyan dolog derült ki, ami mindent megváltoztathat.

Megint tele van Opitz Barbi nevével a bulvársajtó, aki úgy döntött, hogy még egy esélyt ad a szerelmének, akivel azért állítólag voltak összezördülései. A viharos magánélete sokszor nem hagyja nyugodni az előadót. Ugyebár emlékezhetünk, hogy anno az egyik exe töltött fel róla egy olyan videót az internetre, amin Barbi egyáltalán nem visel ruhát.

Az énekesnőt természetesen borzalmasan megviselték a történtek, és nem gondolta, hogy egyszer az, aki szerette, így hátba fogja támadni. Később persze az új kapcsolat hozott némi megnyugvást, de aztán jött a karácsonyi eset, amikor állítólag a párja elrabolta.

Persze az esetről gyakorlatilag csak annyit lehetett tudni, hogy Opitz Barbi eltűnt egy időre, a szülei pedig iszonyatosan aggódtak, a rendőrséghez fordultak. Az előadó aztán tisztázta, hogy semmilyen emberrablásról nem volt szó. Bár volt előtte egy vitájuk, de azt kibékültek. Opitz Barbi párját ide kattintva tudjátok jobban szemügyre venni Bánkúti Sándor fotóján, amin közösen szerepelnek. Persze az énekesnő mostanság Instagramon is igyekszik megmutatni, hogy dúl köztük a szerelem.

Szóval az előadó igyekezett tisztázni, hogy az a bizonyos emberrablási ügy egy tévedésből indult, ő pedig csak azért nem volt elérhető, mert otthon aludt.

Opitz Barbi családja, és a barátai is állítólag ellenzik ezt a kapcsolatot. Az énekesnő szerelme, Albert továbbra is az állítja, hogy Barbi családja igyekszik mindenkit ellene hangolni, ráadásul még meg is fenyegették őt.

A Bors anno kiderítette, hogy Opitz Barbi alaposan eltávolodott a barátaitól. Most azonban új fejlemény történt az ügyben. Egy névtelen lány az egyik reddites poszt alatt írt arról, hogy Albert fűzögette, amikor már együtt volt Barbival.

Ahogyan a Bors is megemlíti az oldal anonimitása miatt, nem lehet tudni a lányról semmit, így nincs kizárva, hogy csak egy újabb pletykát akarnak elindítani. Mindenesetre a kijelentése alaposan beindította a kommentszekciót.

Opitz Barbi továbbra is azt állítja, hogy nincs bántalmazó kapcsolatban, míg a környezete mást állít. Ennyire elvakítaná a hírességet a szerelem? Nos, az idő eldönti, hogy mi lesz vele és a párjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás