promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi hatalmas mellbedobással kontrázott rá a hidegre, alulöltözve forrósította fel a hangulatot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi nem sokat hagyott a fantáziánkra.

Az a hír járja, hogy Opitz Barbi újra összejött korábbi szerelmével, Alberttel, akit az énekesnő családja azzal vádolt meg, hogy elrabolta az X-faktor egykori győztesét, illetve halálosan megfegyegette őt, miután szakított vele. Azóta is csak egyre fokozódnak az indulatok a témában, rajongói aggodalommal teli levelekkel bombázzák Barbit, de a 23 éves sztár most tisztázta a dolgokat egy 24 óráig elérhető Insta Story-ban.

Opitz Barbi továbbra is azt állítja, hogy Albert nem rabolta el őt, szerinte teljes félreértés történt azért, mert pár óráig nem volt elérhető. Azt nem tagadta, hogy mielőtt bejelentették volna az eltűnését, előtte este volt egy vitájuk, de utána hamar ki is békültek, és azt tervezték, hogy együtt mennek le a fiú családjához vidékre, de Barbi visszafordult, mert elfelejtette lekapcsolni otthon a fűtést. Albert ezt nem tudta megvárni, mert sietnie kellett munkába, ezért azt javasolta neki az énekesnő, hogy később lemegy hozzá.

„Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk”

- fogalmazott az énekesnő, aki legutóbb ismét olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amivel felforrósította a hangulatot.

Nem is baj, hiszen olyan hideg, cudar idő van most Magyarországon, hogy a férfi rajongói biztos örülnek ennek a posztnak. Barbi hatalmas mellbedobással, alulöltözött fotóval jelentkezett, ami biztos nem most készült, hanem azokban a napokban, amikor még jó idő volt, hiszen most nem tudna ilyen rövid nadrágot és hasvillantós felsőt felvenni. Barbi görkorcsolyás posztjára rengeteg lájk érkezett már, a kommentszekcióban pedig özönlenek a bókok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás