promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váláscunami a hazai sztárvilágban, két ismert énekes házassága is befuccsolt a részletek pedig egészen megrendítőek
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idei nyár több magyar hírességnek is szomorú fordulatokat hozott, összeszedtük, hogy mi vezethetett pontosan a szörnyű végkifejlethez.

Alig tudjuk hova forduljunk, mert egymás után jönnek a pofonok a kedvenc celebpárjaink tekintetében.

Az első válást Magyarország éjszakai életének egyik királya, Daniel Nike és kedvese Polnekker Virág jelentették be. A DJ és felesége hosszú utat jártak be. Ács Dániel (polgári nevén) hosszú ideig élt különböző tudatmósodító szerekkel, amiből szerető kedvese Virág segítségével ki is lábalt és tiszta fejjel gyártotta a rengeteg embert megörvendeztető muzsikáit.

A kapcsolat remekül haladt előre, a párnak két közös gyermeke született, azonban a hír bombaként robbant: Virág többszöri újrakezdés és esélyadás után végül a válás mellett döntött. Férje ugyanis idegen nőknek küldött igen intim felvételeket magáról.

Erről ebben az Instagram posztjában vallott:

Férje is reagált, aki elismerte a történteket és teljesen magába fordult. Bevallotta, hogy elképesztően bánja, hogy ennyire forrófejű volt és elvesztette mindazt, ami az élete gerincét adja. Erről érzelmes posztban tájékoztatta a követőit:

Dániel azóta halálos fenyegetéseket kap, mivel párja, Virág is ismert ember, így sokan szeretik a hölgyet önmaga jogán is és rengetegen felháborítónak tartották a DJ viselkedését. Szinte már nem telik el úgy nap, hogy valaki ne emlékeztetné a szörnyű botlására, de az elmúlt hetek eseményei alapján úgy tűnik, hogy hiába a bűnbánás: nincs visszaút az egykori szerelmesek számára.

A következő hatalmas pofont Király Viktor és felesége Király-Virág Anita kapcsolatának befejezése adta. A pár egy évvel ezelőtt költözött külön, akkor még úgy gondolták, hogy ezzel a drasztikus lépéssel tehetnek a legtöbbet a kapcsolatukért, ugyanis a végcél a házasságuk megmentése volt.

Ez, ahogy látszik sajnos nem sikerült. Rengeteg plelyka kelt szárnyra a fiatalok szakításáról, ezek azonban annyira méltátlanok (továbbá a felek meg is cásolták), hogy egyelőre a tények alapján annyi a biztos, ami itt olvasható:

Minden szerelem vége egy szomorú esemény és csak kitartást tudunk kívánni ehhez a résztvevő feleknek, valamint azt, hogy az idő múlásával megtalálják azt a megoldást, amelyik mindegyik félnek a legnagyobb megnyugvást adja.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás