promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Al Pacino 54 évvel fiatalabb barátnője, akit már teherbe is ejtett A keresztapa sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Al Pacino hiába 83 éves, ismét apa lesz, mivel a fiatal barátnője, Noor Alfallah állapotos.

Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színész Hollywood egyik legmeghatározóbb alakja. Al Pacino karrierje A keresztapával robbant be 1972-ben, aztán jöttek az olyan alkotások, mint a Serpico, a Kánikulai délután, vagy A sebhelyesarcú.

Akárcsak legnagyobb riválisának, Robert De Nirónak, úgy Al Pacinónak is voltak mellényúlásai, és szerepelt rossz filmekben, de többségében igyekszik mindig kihozni magából a maximuot. Az egyénisége annyira meghatározó, hogy még egy alapból rossz alkotást és forgatókönyvet is fel tud dobni.

Azt hihetnénk, hogy Al Pacino inkább már lassítana, de ez egyáltalán nincs így, és erre bizonyíték a fiatal párja is. Az 54 év korkülönbség rengetegnek tűnik? Ahogy sokan tudják, Hollywoodban semmi sem lehetetlen. Úgy néz ki Noor Alfallah az idősebb pasikra bukik, mivel Mick Jagger, vagy éppen Clint Eastwod után Al Pacino mellett találta meg a szerelmet.

A színészlegenda állítólag nagyon jól kijön a 29 éves szépséggel. Noor vagyonos családból származik, szóval nem a pénzre hajt.

Al Pacino ráadásul újra be tudott találni, mivel a Sky beszámolója szerint a nagy korkülönbségű szerelmeseknek közös gyerekük lesz. Ez elég meglepő, mivel Alfallah és Pacino románca csak 2022 áprilisában kezdődött.

A pletykák ugyebár akkor indultak be róluk, amikor látták őket együtt vacsorázni. Pacinónak három másik gyermeke is van korábbi kapcsolataiból: Julie Pacino, Anton Pacino és Olivia Pacino. Anno 2015-ben Pacino mesélt a The Guardiannek arról, hogy gyermekei hogyan változtatták meg a nézőpontját az életben:

„Régebben a színészet volt mindenem, most azonban miattuk ez csak egy kis rész az életemben”

- nyilatkozta anno a színész.

Most megmutatjuk, hogy néz ki Al Pacino csodás barátnője. Noor Alfallah nem szokta túlzásba vinni az Instagramozást, a legutóbbi közös képet a színésszel még áprilisban töltötte fel, a másodikon pedig az édesanyjával látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás