promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durva okok állhatnak Sylvester Stallone válása mögött – Felkészülhetünk Hollywood eddigi legnagyobb botrányára?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone és a felesége 25 év házasság után elválnak, de egyelőre nagyon rejtélyes a döntésük miértje.

Szinte sokkolta Sylvester Stallone rajongóit, mikor a minap kiderült, hogy a felesége, Jennifer Flavin 25 év után beadta a válópert. Ez azért is volt sokak számára nagyon meglepő, mivel ők egészen idáig igazi hollywoodi álompárnak számítottak, akik szinte mindenhol hangoztatták, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást – sőt, egyes források szerint maga Sly is meghökkent a szerelme hirtelen jött döntésén.

Minden egy sokat sejtető poszttal kezdődött, ugyanis Jennifer Flavin kirakott egy közös képet a három közös lányukkal, és azt írta a bejegyzéshez, hogy rajtuk kívül senki sem számít. Már ez aggodalmat keltett a követőkben, majd bebizonyosodott, hogy az egykori modell válni akar Sylvester Stallone-tól. A nő egy kifejezetten barátságosnak tűnő nyílt levélben közölte a világgal a dolgot, de úgy tűnik, hogy jóval több feszültség van a háttérben, mint gondoltuk.

Egyes pletykák szerint Sly és a felesége az új kutyájuk miatt vesztek össze, a szóváltás pedig rengeteg régi sebet felszakított, ezért Jennifer Flavin örökre hátat fordított a férjének és a válás mellett döntött. Sylvester Stallone rögtön tisztázta röviden, hogy egyáltalán nem ilyesmiről van szó, majd kiszivárgott pár bírósági dokumentum is, amikben helyrehozhatatlan ellentétek, illetve a családi vagyon szándékos elherdálása volt megemlítve – utóbbit szintén tagadta a színész, éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy nagyon durva dolgok lehetnek a háttérben.

Egyelőre nagyon kusza Sylvester Stallone válása, hiszen kifejezetten furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra hozta meg a felesége a döntést, illetve egyik fél sem nyilatkozott még érdemben a dologról, és annak miértjeiről, csupán semmitmondó nyilatkozatokkal próbálták nyugtatni az embereket. Viszont egyes szóbeszédek szerint hatalmas vagyont kell elosztaniuk egymás között, így könnyen lehet, hogy Sly csúnyán meg fogja szenvedni ezt a válást, Jennifer Flavin pedig egy csapásra Hollywood egyik leggazdagabb újdonsült szinglije lesz – szóval felkészülhetünk arra, hogy ebből akár még nagy botrány is lehet a közeljövőben.

Sylvester Stallone számára ez egy nagyon megterhelő időszak lehet, hiszen nemcsak a válása keseríti meg az életét, hanem az is, hogy állítólag kihagyják őt a Rocky spinoffjából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás