promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dagad a Rocky botrány: Dolph Lundgren most tiszta vizet öntött a pohárba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone nagyon felhúzta magát azon, hogy a háta mögött Drago filmet csinál a stúdió, most pedig Dolph Lundgren is megszólalt az ügyben.

Sylvester Stallone egyik legkedveltebb filmes karaktere Rocky Balboa, akit ő maga alkotott meg, és már több évtizede egyet jelent a neve a szereppel. Éppen ezért olyan meglepő, hogy jogok állítólag nem nála vannak, hanem a széria producerénél, Irwin Winklernél, aki még csak nem is szólt a színésznek arról, hogy készülőben van egy külön film a Dolph Lundgren által alakított Ivan Dragoról, akivel a negyedik részben csapott össze Rocky – nem csoda, hogy Sly kiakadt ezen.

Ivan Drago karakterét maga Sylvester Stallone alkotta meg, így az lett volna a minimum, hogy legalább producerként beveszik őt a projektbe, de még ez sem történt meg. A világsztár nemrég pár nyilvános posztban szidta elég keményen Irwin Winklert, de azt kijelentette, hogy Dolph Lundgren a barátja, így minden bizonnyal nem őt hibáztatja a nagy port kavaró eset miatt. Most Dolph Lundgren is reagált, és úgy tűnik, hogy egy kicsit őt is megvezették.

„Csak tisztázni akartam a dolgokat a lehetséges Drago spinoff-fal kapcsolatban. Nincs még elfogadott forgatókönyv, nincs megkötve az üzlet, nincs rendező se, illetve én abban a hiszemben voltam, hogy a barátom, Sly Stallone benne van a projektben mint producer, vagy akár színész. Múlt héten volt egy sajtó szivárgás, ami elég sajnálatos. Kapcsolatban vagyok Mr. Balboával – minden rajongó megnyugodhat”

– írta Dolph Lundgren.

Ezek alapján könnyen lehet, hogy el se készül a Drago film, ami minden bizonnyal Dolph Lundgren karakteréről, illetve a Creed 2-ben megismert fiáról szólna. Valóban sajnálatos, hogy Sylvester Stallone feje fölött döntenek az ő kreálmányairól, az viszont nagyon jó hír, hogy ő és Dolph Lundgren egy húron pendülnek, és az a közös céljuk, hogy igazságot szolgáltassanak – de egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz az ügy vége.

Itt lehet megnézni Dolph Lundgren posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás