promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone megmutatta az új kutyáját, aki a színész testvére szerint a Rocky-ban látott eb reinkarnációja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új taggal bővült Sylvester Stallone családja, nagyon boldog a Rocky sztárja.

Sylvester Stallone mindig is imádta a kutyákat, és még akkor is volt neki egy, amikor alig volt pénze, csupán heti 36 dollárt keresett, és inkább éhezett, csak hogy az ebnek tudjon enni adni. A színész nagyon várta a nagy áttörést, de szinte senki sem akart esélyt adni neki, minden munkát elvállalt, és sajnos még így is eljutott odáig, hogy muszáj volt eladnia a méretes kedvencét, Butkust, akit már nem tudott rendesen ellátni – 60 dollárért kelt el az eb, aki még a Rocky megírásában is „segédkezett”:

Aztán jött a csoda, egy stúdió megvásárolta a Rocky forgatókönyvét, Sylvester Stallone pedig egyből szaladt, hogy visszavegye Butkust, hiszen nagyon fájt neki, hogy el kellett engednie. Az új gazdi viszont vérszemet kapott, és 3000 dollárt kért a kutyusért, amit Sly nem tudott kifizetni, így megegyeztek abban, hogy berakja a férfit a filmbe, és cserébe visszakapja az ebet – Butkus még évekig a színésszel volt, szerepelt több Rocky filmben is, és végül 1981-ben hunyt el.

Sylvester Stallone most boldogan újságolta el az Instagram oldalán, hogy új kutyája van, ugyanis magához vett egy Dwight nevű Rottweilert, aki nemcsak elképesztően cuki, hanem a színész öccse, Frank Stallone szerint Butkus reinkarnációja is – vagyis megvan az a kötődés, ami régen volt.

Látni lehet Sylvester Stallone arcán, hogy tényleg nagy az öröm, hiszen végre ismét van vele egy hűséges társ, aki olyannak szereti őt, amilyen. Aztán ki tudja, lehet, hogy Dwight olyan szinten is Butkus utódja lesz, hogy megihleti a színészt egy új Rocky film forgatókönyvének a megírására.

Dwight amúgy arról a karakterről kapta a nevét, akit Sylvester Stallone fog eljátszani a november 13-án érkező Tulsa King című sorozatban.

Itt lehet megnézni Sylvester Stallone új kutyáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás