promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha többé nem láthatod a Bud Spencer és Terence Hill filmek ikonikus sztárját, elkerülhetetlen volt a tragédia
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bud Spencer és Terence Hill az egyik legikonikusabb verekedős jelenetüket tudták leforgatni vele.

Hazánkban gyakorlatilag senkinek sem kell bemutatni Bud Spencer és Terence Hill legendás párosát. Talán az elején ők se gondolták volna, hogy nem külön-külön, hanem együtt fognak óriási sikereket elérni.

A duó 1967-től 1985-ig rengeteget filmben dolgozott együtt. Az utolsó közös mozijuk csaknem tíz év után vették fel, amit 1994 karácsonyán mutattak be Olaszországban. Ez volt a „Bunyó karácsonyig”, amit ugye Terence Hill rendezett, hogy még különlegesebb legyen a végső közös munka. Ezután útjaik végleg külön váltak, de természetesen barátok maradtak.

Sajnos Bud Spencer ugyebár már nem lehet közöttünk, de Terence Hill továbbra is remek formában van. Utóbbi jövő tavasszal, március végén ünnepli majd a 85-ik születésnapját.

Rengeteg alkotást lehet kiemelni Bud Spencer és Terence Hill munkásságából, de „Nyomás utána!” című film nagyon sokak kedvence. A rajongók közül mindenki emlékezhet a medencés verekedős jelentre, amikor egy kardszárnyú delfin segít be a párosnak. A jelenetet ide kattintva meg is tudjátok nézni.

Sok európai országban is nagy hagyománya van Bud Spencer és Terence Hill, így egy német rajongói oldal jelentette be, hogy elpusztult Lolita, akit a fenti jelenetben is láthattok. A gyilkos bálna az „…és megint dühbe jövünk” című alkotásban is feltűnt.

Lolita a Miami Seaquarium egyik kiemelt sztárja volt, aki 1970-ben került oda. A kardszárnyú delfin sajnos 56 éves korában, veseelégtelenségben pusztult el. A legidősebb ismert kardszárnyú delfin egy nőstény volt, aki 103 éves korában halt meg, de az átlagéletkoruk olyan 30-50 év. Így azért bátran kijelenthetjük, hogy Bud Spencer és Terence Hill ikonikus szereplője szép kort ért meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás